Türk milletini koruyan asker rolüyle göğüsleri kabartmıştı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na geliyor

Alper Çağlar'ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan, Çağlararts & Insignia imzasıyla Star TV'ye taşınan Börü'deki performansıyla hafızalarda yer edinen Emir Benderlioğlu'nun yeni adresi belli oldu. 2012'de gösterime giren Dağ isimli beyaz perde projesiyle adından söz ettiren ve 6 yıl boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Emir Benderlioğlu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ile bomba gibi dönüş yapacak.

Türk milletini koruyan asker rolüyle göğüsleri kabartmıştı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na geliyor
Türk milletini koruyan asker rolüyle göğüsleri kabartmıştı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na geliyor
GİRİŞ 08.12.2021 11:11 GÜNCELLEME 08.12.2021 11:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hem senaristliğinde hem de yönetmenliğinde Alper Çağlar'ın üstlendiği, 16 Kasım 2012'de sinema perdesine taşınan Dağ adlı macera ve dram türündeki yapımdaki yeteneğiyle izleyenlerde hayranlık duygusu uyandıran Emir Benderlioğlu'dan müjdeli haber geldi. 28 Şubat 2012'de yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapıp 11 Nisan 2018'de final bölümü ile ekranlara veda eden Börü'de oynadığı Turan karakteriyle akıllarda kalıcı bir iz bırakan eski Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu TRT1 dizisiyle anlaşma imzaladı.

Akıl almaz gelişme! Yargı 13.bölüm fragmanında Engin yaşayabilecek mi? Hareketsiz vaziyette yatıyorAkıl almaz gelişme! Yargı 13.bölüm fragmanında Engin yaşayabilecek mi? Hareketsiz vaziyette yatıyor

Gerek polisiye gerekse askeri diziyle ününe ün kattıktan sonra dijital platform üzerinden yayınlanan Fi dizisiyle popülaritesini daha da artıran, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bittikten sonra hangi projeyle ekranlara döneceği merak edilen Emir Benderlioğlu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ailesine katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki 6 yıllık serüveni sona eren Emir Benderlioğlu, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yapımında denizcilik alanında en mühim bilim adamlarından biri olan Piri Reis'in yaşantısını oynamaya hazırlanıyor.

Dokunaklı ayrılık! ''Bir aile gibi hissediyorum sizi!'' deyip MasterChef Türkiye'den böyle gittiDokunaklı ayrılık! ''Bir aile gibi hissediyorum sizi!'' deyip MasterChef Türkiye'den böyle gitti

YORUMLAR 1
  • Gaziantep 27 2 yıl önce Şikayet Et
    En doğru karar bence.Eskiya da daha kac 6 yil bosa geçecekti degisim iyi dir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!