İki dev isim resmen aynı projede buluşuyor! Kurtlar Vadisi’den gelecek ismi duyunca şaşıracaksınız

Sayılı günler sonra yayın hayatına başlayacak olan ve henüz dizi yayına girmemiş olmasına rağmen seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yalnız Kurt’un oyuncu kadrosu medya gündemine oturdu. Kurtlar Vadisi’nin hem yapımcısı hem de yönetmeni olan Osman Sınav’ın sürpriz projesi Yalnız Kurt’ta hangi isimlerin ekibe getirileceği akıllarda soru işareti bıraktırırken ortaya atılan bomba iddia izleyenlerin heyecanını yükseltti. Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuk koltuğunda oturan Kenan İmirzalıoğlu ve Kurtlar Vadisi’nin efsaneleşmiş oyuncularından biri olan Oktay Kaynarca’nın transfer edildiği iddiası sosyal medyada çok konuşuldu.

İki dev isim resmen aynı projede buluşuyor! Kurtlar Vadisi’den gelecek ismi duyunca şaşıracaksınız
İki dev isim resmen aynı projede buluşuyor! Kurtlar Vadisi’den gelecek ismi duyunca şaşıracaksınız
GİRİŞ 14.12.2021 10:47 GÜNCELLEME 14.12.2021 10:48
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Ekran macerasına giriş yapması için geri sayımın başlatıldığı ve içerisinde Kurtlar Vadisi’nin esintilerinin de olduğu Yalnız Kurt’un oyuncu kadrosuna kimlerin yerleştirildiği merak konusu oldu. Yakın bir zaman önce yayıncı kuruluş tarafından paylaşılan tanıtım fragmanıyla bile izleyenlerin dikkatini üzerinde toplamayı başaran Yalnız Kurt’a gerek Kurtlar Vadisi’nden gerekse Kim Milyoner Olmak İster’den yapılan transfer iddiası geniş çapta yankı uyandırdı.

Show TV Çukur'dan Üç Kuruş'a çok konuşulacak transfer! Aras Bulut İynemli rüzgar gibi esip geçecekShow TV Çukur'dan Üç Kuruş'a çok konuşulacak transfer! Aras Bulut İynemli rüzgar gibi esip geçecek

2021 Aralık’ta yayın hayatına merhaba demesi beklenen dram ve aksiyon türündeki Yalnız Kurt için Kurtlar Vadisi’nin unutulmaz oyuncuları arasına yerleşen Oktay Kaynarca’nın dahil edildiği iddiası ileri sürüldü. Aynı zamanda 2 Ağustos 2011’den beri ekran serüvenini sürdüren ve başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu eşliğinde gerçekleşen Kim Milyoner Olmak İster’den de transfer yapıldığına yönelik 2. İddianın da ileri sürülmesi izleyenleri şaşkına uğrattı. Şu an Kim Milyoner Olmak İster’le kariyerine devam eden ve bir süredir de herhangi bir dizi projesinde yer almayan Kenan İmirzaloğlu’nun da Yalnız Kurt’ta oynayacağı iddiası da büyük ses getirdi.

Av değil avcı olmaya geliyor! Barbaroslar 13.bölüm fragmanında hepsini teker teker böyle yere seriyorAv değil avcı olmaya geliyor! Barbaroslar 13.bölüm fragmanında hepsini teker teker böyle yere seriyor

YORUMLAR 33
  • Seko 2 yıl önce Şikayet Et
    Kenan imirzalioğlu oktay kaynarca çagatay ulusoy burak ozçivit kıvanç tatlıtuğ hepsi oynasın
    Cevapla
  • Çakal 2 yıl önce Şikayet Et
    Necati Şaşmaz ı bekliyoruz
    Cevapla
  • Semra 2 yıl önce Şikayet Et
    Oktay kaynarca
    Cevapla
  • C.Blgn 3478 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Oktay kaynarca ve Necati şaşmaz daha iyi olur
    Cevapla
  • Mimikler önemli 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyunculukta ses değil mimikler çok önemli Kıvanç da ve başka oyuncuların sesleri ile oynayan olmuş
    Cevapla
  • Gerçekçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Necati Sasmaz oyuncu değil, daha once yapılmamış bir proje olduğu için tuttu. Baskasinin sesini kullanmak zorunda kalan biri oyuncu olabilir mi??? Yaptığı işi takdir ediyorum, oyunculuk başka ama.
    Cevapla
  • Ömer Eroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    İki aktörün katılmasını istiyoruz selamlar Ömer Eroğlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Son dakika: Alman Cumhurbaşkanı Ankara'da! Başkan Erdoğan resmi törenle karşıladı