Mangalda kül bırakmayanları birer birer devirecek! Barbaroslar 13.bölüm fragmanında savaş başlıyor

Oruç Reis'in ittifak kurdukları Osmanlıyla beraber yüce bir vazifelerinin olduğunu ilan etmesi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 13.bölüm fragmanında yeni bir dönemin başlayacağının habercisidir. TRT1'de heyecanın dur durak bilmediği sahneleriyle seyircisine unutulmayacak dakikalar yaşatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm fragmanında Pietro'nun köşe bucak her yerde Meryem'i aramaya koyulması dikkatleri çekti. Çıktığı yolda emin adımlarla ilerleyen Oruç Reis'i yok etme planlarının yapıldığı Barbaroslar Akdeniz Kılıcı'ndaki savaş sahnesi de dizinin sıkı takipleri tarafından soluk soluğa takip edildi.

GİRİŞ 12.12.2021 22:29 GÜNCELLEME 12.12.2021 22:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hedefini belirleyen ve bu uğurda elinden geleni ardına koymayacak olan Hızır Reis'in ''Girit, Sicilya, Kıbrıs'tan Cebeli Tarık'a bütün Akdeniz bizi bekler!'' şeklindeki çıkışı Barbaroslar 13.bölüm fragmanında mühim bir sürece girileceğinin işaretleridir. TRT1'de yayın hayatına adım attığı ilk günden bu yana nefes kesen sahneleriyle izleyenleri hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm fragmanında Pietro izini kaybettiren Meryem'i yerini tespit edebilmeleri adına verdiği emir göze çarptı. 

Show TV Çukur'dan Üç Kuruş'a çok konuşulacak transfer! Aras Bulut İynemli rüzgar gibi esip geçecekShow TV Çukur'dan Üç Kuruş'a çok konuşulacak transfer! Aras Bulut İynemli rüzgar gibi esip geçecek

TRT1 Dizisinde Şaşırtan Transfer Kararı: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncusu Emir Benderlioğlu İlk Kez Böyle Görüldü!

Kardeşler için ölümcül tehlike doğurabilecek faaliyetlerinden hiçbir koşulda sakınmayan Pietro'nun ''Bütün Midilli'yi kana bula, ama Meryem'i bana getir!'' sözleri işin ciddiyetini gözler önüne sermektedir. Hain planların ardı arkasının kesilmediği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 13.bölüm fragmanında Oruç Reis'i öldürmenin yollarının aranması ve bunun için işbirliği yapılmaya çalışılması gerginliğin dozunu katlayarak artırır.

2 dev isim birden! Yalnız Kurt'a Kim Milyoner Olmak İster ve Kurtlar Vadisi’nden transfer müjdesi...2 dev isim birden! Yalnız Kurt'a Kim Milyoner Olmak İster ve Kurtlar Vadisi’nden transfer müjdesi...

Geri adım atmaya hiç niyeti olmayan ve yoluna çıkan engelleri teker teker ortadan kaldırmanın peşine düşen Oruç Reis'in büyük ava çıkması nefes kesen görüntüleri ortaya çıkardı. Yeni bölüm fragmanında zafere giden yolda çekilen çilenin de kutsal olduğunu bilen kardeşlerin canını dişine takarak savaştığı sahne dizinin tutkunları tarafından tam puan aldı.

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Birbirinin benzeri entrikalar dizisi oldu.Fazla abartılı. Beklediğim gibi çıkmadı. İyi bir senaryoya ihtiyaç var.
    Cevapla
  • ALİ AŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    efektler kurgu ve oyuncular gerçekten yakışmıyor beklenenin çok altında kaldın barbaros
    Cevapla
  • Oz ve öz laz 2 yıl önce Şikayet Et
    Gayet iyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!