Beni senden koparan zalimin sonu da elbet yakındır! Alparslan Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanında...

Kutlu bir vazife için riyakatli sayılan Alparslan ömrünce iftihar edeceğini belirtirken, ''Başka bir veliaht seçmelisiniz Sultanım. Zira ben valiaht olamam! çıkışı Alparslan Büyük Selçuklu'da olay oldu. Kekavmenos'un yaptıklarının bedelini canıyla ödetmek ve Vaspurakan'ı ele geçirmek isteyen Alparslan'ın hem veliahtlıktan hem meliklikten vazgeçmesi Alparslan Büyük Selçuklu son bölüme damgasını vurdu. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu 8.bölüm fragmanı yayında mı?

GİRİŞ 26.12.2021 23:27 GÜNCELLEME 26.12.2021 23:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sultan, ''Veliaht olamam da ne demek? Sen bunu oyun sanacak yaşta değilsin.'' diyerek tepkisini açıkça ortaya koysa da Alparslan Büyük Selçuklu 7.son bölümde kesin kararını veren Alparslan'ın geri adım atmaya hiç niyeti yoktur. Sultanı hayrete düşüren açıklamalarda bulunan Alparslan'ın Selçuklu devletini kuran kutlu hanedana mensubiyetinden doğan cümle haklarından da feragat etmek istemesi Alparslan Büyük Selçuklu'da soğuk duş etkisi meydana getirdi.

Fenomen dizide dengeleri tepetaklak edecek karar! Yargı 15.bölüm fragmanı öncesi hayrete düşüren itirafFenomen dizide dengeleri tepetaklak edecek karar! Yargı 15.bölüm fragmanı öncesi hayrete düşüren itiraf

Meliklik haklarından da feragat eden Alparslan'ın sözleri karşısında sessizliğini bozan Sultan'ın ''Sen bunu oyun mu sanırsın Alparslan! Hanedandan ayrılmak istemek de ne demek? Dilin nasıl döner de böyle bir şey söylersin.'' çıkışıyla beraber tansiyon giderek yükseldi.

TRT1'in sevilen dizisi büyük bombayı patlattı! Teşkilat 28.bölüm fragmanı öncesi müjdeli gelişmeTRT1'in sevilen dizisi büyük bombayı patlattı! Teşkilat 28.bölüm fragmanı öncesi müjdeli gelişme

Şoke eden kararının arkasındaki gerekçeyi bizzat açıklayan Alparslan, Kekavmenos'u toprağa gömüp annesinin kanının döküldüğü Vaspurakan topraklarını alana dek durmayacağının özellikle altını çizdi. Öte yandan yapacaklarından Selçuklu devletinin mesul tutulmaması için Meliklikten de veliahtlıktan da vazgeçmeyi göze alan Alparslan'ın, namsız nişansız bir nefer olarak mücadelesine devam edecek olması Alparslan Büyük Selçuklu seyircisinin gönlünü fethetti.

Örnek gösteriliyordu! MasterChef Türkiye’den 'Elimden geldiği kadar ispatlamaya çalıştım' diyerek gittiÖrnek gösteriliyordu! MasterChef Türkiye’den 'Elimden geldiği kadar ispatlamaya çalıştım' diyerek gitti

YORUMLAR 3
  • FatihFetih 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre konuk tarihi diziyi en iyi yapan bir okullu yapimci Reji goruntu yonetmeni hareketli sahnelerde cameraman yakin uzak cekim acilari turunun en iyisi ..Alpaslani oynayan B.aldunc COK iyi BIR secim .Oyuncu kadrosunda basarisiz IKI isim var .Ikiside yapmacik rol yaptigi belli oluyor ..Emre bey sanirim goruyordur .
    Cevapla
  • şanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    severek izliyoruz teşekküerler
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu aslında bir Oyun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi