Fenomen dizide dengeleri tepetaklak edecek karar! Yargı 15.bölüm fragmanı öncesi hayrete düşüren itiraf

Meslektaşım olan bir insan intikam duygularıyla oğlumu katletmiştir!' diyerek basın açıklaması yapan Yekta, Yargı son bölümde acısının bir nebze de olsa hafiflemesi için cezası her neyse çekmesi gerektiğini savunur. Cinayetin ayrıntılarına ilişkin hiçbir detayı hatırlamayan ve suçu kendisinin işleyip işlemediğini bile bilmeyen Ceylin'in tutuklu olarak yargılanması kararı Yargı son bölüm şok etkisi oluşturdu. Peki, Yargı 15.bölüm fragmanı duyuruldu mu?

GİRİŞ 21.12.2021 10:04 GÜNCELLEME 21.12.2021 10:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Engin'in cansız bedenine ulaşılmasının ardından oklar tek bir kişiye çevrilirken, şüpheli gösterilen Ceylin ise Yargı 14.son bölümde cinayet anına dair hiçbir ayrıntıyı hatırlamaktadır. Gözaltına alındıktan sonra nezarethaneye alınan Ceylin'in nöbetçi mahkemeye sevk edilmesi ve sessiz kalması sonucunda ise hakkında tutuklu olarak yargılanması kararının çıkarılması Yargı son bölümde büyük ses getirdi.

5 aylık yolculuğu bitti! MasterChef Türkiye’den ‘Önlüğümü çıkarıp şeflerime teslim ettim!’ diyerek gitti5 aylık yolculuğu bitti! MasterChef Türkiye’den ‘Önlüğümü çıkarıp şeflerime teslim ettim!’ diyerek gitti

Hakim karşısına geçmeden önce Yargı'da şaşırtan bir itirafa imza atan Ceylin ise, 'Yapmış olabilirim biliyorsun değil mi? Ben bunu yapmaya çok yaklaşmıştım. Ofisteki olayı hatırla, biliyorsun. Çok zor tutmuştum kendimi, az saniye kalmıştı. Bu adam Parla'ya zarar verdi, İnci'den sonra Parla. İnci neyse benim için Parla'da öyle. Sadece o da değil ki; sana verdi, bana verdi. Hani böyle sevdiğin, üstüne titrediğin insanlara zarar verince delirirsin ya. Ben bu sefer kendimi tutamamış olabilirim, insanlıktan çıkmış olabilirim. İnsan olmak, iyi olmayı seçmek diyorsun ya... Seçmemiş olabilirim Ilgaz. Engin'i ben öldürmüş olabilirim!'' sözlerini kaydetti.

TRT1'in sevilen dizisi büyük bombayı patlattı! Teşkilat 28.bölüm fragmanı öncesi müjdeli gelişmeTRT1'in sevilen dizisi büyük bombayı patlattı! Teşkilat 28.bölüm fragmanı öncesi müjdeli gelişme

Cinayet suçu işlediği iddiasıyla Ceylin hakkında gözaltı kararı çıkarılmasının ardından Yargı'da şoke eden açıklamalar gerçekleştiren Yekta, ''Kimin yaptığı belli, avukat Ceylin Erguvan. Biraz sonra da nöbetçi mahkemeye tutuklu yargılanma talebiyle çıkartılacak. Eminim ki tutuklu yargılanacak, en ağır cezayı alacak. Herkese bir ders, bir örnek olmalı bu durum. Ülkede böyle adalet sağlanmamalı, kısasa kısas olmaz. Bir avukat olarak bundan utanç duyuyorum.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 2
  • Kürşad 2 yıl önce Şikayet Et
    Derdiniz dizi film değil parça parça İslami değerlere saldırmak.Uyanın ey millet... Kısas tan ne kadar korkuyorlar..
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas. Kısasta hayat vardir der Peygamberimiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama