'Uzağa gidebilirdim ama olmadı' dedi ve gitti! MasterChef Türkiye'den büyük bir gururla ayrıldı

Mehmet Yalçınkaya, özenle izlediği yarışmacılardan bir tanesi olan Araz’ın elenmesinin ardından ‘Meslekten olmadığın halde gerçekten bu işi yapmış yarışmacılarla burada birebir yarıştın!’’ diyerek MasterChef Türkiye stüdyosunda tebrik etti. Yedekten gelmesine rağmen defalarca birinci seçilen, ancak 5 aylık serüveninin akabinde MasterChef Türkiye'den veda eden Araz için ‘Sevdiğin işi kariyere dönüştürmek dünyadaki en büyük lüks!’’ diyerek uğurladı.

'Uzağa gidebilirdim ama olmadı' dedi ve gitti! MasterChef Türkiye'den büyük bir gururla ayrıldı
'Uzağa gidebilirdim ama olmadı' dedi ve gitti! MasterChef Türkiye'den büyük bir gururla ayrıldı
GİRİŞ 22.12.2021 12:13 GÜNCELLEME 22.12.2021 12:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adaletli yapısıyla öne çıkan, dobra duruşuyla aklına gelen her şeyi açıkça söyleyen ve bunların yanı sıra profesyonel anlamda herhangi bir mutfak deneyimi olmamasına rağmen başarılı işler çıkaran Araz, MasterChef Türkiye’den elendi. Somer Sivrioğlu ise bu hafta veda eden Araz için ‘Buradaki son samuraydın aslında’ diyerek sözlerine başlarken, gerek amatör olarak katılan yedek kadrodan katılan yarışmacıların sonuncusu olarak MasterChef Türkiye'ye katılmasının kendisine farklı bir misyon yüklediğini belirtti.

Rekor kıran dizide şaşkına uğratan karar! Yargı 15.bölüm fragmanı öncesi çok konuşulacak itirafRekor kıran dizide şaşkına uğratan karar! Yargı 15.bölüm fragmanı öncesi çok konuşulacak itiraf

‘Hep seni örnek göstereceğiz!’ sözleriyle Araz’ı uğurlayan Mehmet Yalçınkaya, ‘’Belki hatalar yapmasan yukarı da çıkabilirdin. İlk 8’e değil, daha da yukarılara çıkabilir diye birçok yarışmacıya umut oldun. Bence bu en güzel şeylerden bir tanesi… Ben senin bu meslekte kafayı taktığın sürece, sen istediğin sürece, yaptığın mesleğin de etkileriyle ileri gidebileceğini düşünüyorum. Ve ustan olarak senden bu mesleği bırakmamanı istiyorum. Bizim bir usta olarak gördüğümüz, sen bu mesleğe yakışırsın ve devam etmelisin.’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

‘’Evet vedalaşıyoruz bu önlükle. Bana 5 ay önce takmıştınız herhalde şefim. Şimdi bunu size geri katlayıp teslim edeyim.’’ diyerek MasterChef Türkiye'ye veda eden Araz da, ‘’Siyah renkli önlüğümü bugün çıkarıp şeflerime teslim ettim onlardan aldığım şekilde. Hüzünlü bir şey bu tabii ki ama bir taraftan da çok güzel bir şey, çünkü ben burada bir süre kişinin arasından 8.olarak veda ediyorum. Hiçbir pişmanlığım olmadan buradan gidiyorum. Benim gibi olan insanların burada yol kat edebileceğini ispatlamak için geldim buraya demiştim. Bu diğer insanlara da örnek olsun, hiçbir zaman tutkularını baskılamasınlar.’’ dedi.

YORUMLAR 2
  • Belki bir gün 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzüldüm... En güzel ve mertçe yarışan tek insandı yolun açık olsun Aras abi...
    Cevapla
  • erol rumeli 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc yolunu bahtını açık etsin centilmen ce yarıştı efendiliğin kazandı. Güzel insan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!