Yalnız Kurt 2.bölüm fragmanı: 'Kim çıra olmuş yanıyor, kim ateşi körüklüyor?' Orada yangın var...

Ülkemizdeki mevcut siyasi meselelere değinecek olan Yalnız Kurt, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişimini de gözler önüne serecek. Osman Sınav'ın öncülüğünde yayın hayatına sağlam bir başlangıç yapan ve daha ilk bölümden izleyenlerin yoğun bir ilgisiyle karşılaşan Yalnız Kurt'ta heyecan doruktaydı. İşte, iddialı bir çıkış yakalayan ve dizi severlerden tam not alan Yalnız Kurt 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yalnız Kurt 2.bölüm fragmanı: 'Kim çıra olmuş yanıyor, kim ateşi körüklüyor?' Orada yangın var...
Yalnız Kurt 2.bölüm fragmanı: 'Kim çıra olmuş yanıyor, kim ateşi körüklüyor?' Orada yangın var...
GİRİŞ 04.02.2022 09:43 GÜNCELLEME 04.02.2022 09:44
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Ülkemizin yakın geçmişine yolculuk yapacak olan ve siyasi mevzuları aydınlığa çıkarmayı hedefleyen Yalnız Kurt dizisinde Kurtlar Vadisi'nin etkileri hissedildi. Türkiye'nin istikbaline gölge düşüren çirkin komploların neler olduğunu gösteren Yalnız Kurt dizisi bu sayede bilinmeyenleri gün yüzüne çıkararak seyircileri bilgilendirmeyi amaçlıyor.

15 Temmuz 2016'da alçak saldırıyı düzenleyen FETÖ örgütünün yapılanmasının nasıl oluştuğunu anlatan Yalnız Kurt, aynı zamanda milletimizin darbeyi püskürterek zafer kazandığı gecenin perde arkasını gösterecek. Sadece bununla da sınırlı kalmayan ve merak edilen diğer siyasi-toplumsal meseleleri de masaya yatıracak olan Yalnız Kurt'ta Türkiye'de meydana gelen terör ve cinayet olayları da çarpıcı bir şekilde dizi tutkunlarına aktarılacak.

Yalnız Kurt 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Osman Sınav'ın açıklamalarına göre toplamda 2,5-3 yıllık bir hazırlık sürecinden geçen Yalnız Kurt, Sinegraf imzasıyla izleyenleri etkisi altına bıraktıracak görüntüleriyle farkını ortaya koymayı hedefliyor. Henüz ilk bölümü yayınlanmış olmasına rağmen aksiyon ve gerilimin dur durak bilmediği sahneleriyle geniş bir kesimin gönlünü fetheden Yalnız Kurt 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 24
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    şu diziler bide bilmediklerimizi söyleseler..
    Cevapla
  • Emrey 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi içi dolu bir dizi iyi izleyin ve mantık lı düşünün ne anlatmak istediğini.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 2 yıl önce Şikayet Et
    Osman Sınav ımzalı hangi dizi tutmadıki ,Yalnız Kurt tutmasın .. Kurtlar vadisi bir ilkti çok başarılı olması bu yüzden .. Dizi hakkında bilmeden kalem kırmak yok .. Ayyıldız sevgisi Aşısının tutmadığı damar yoktur bekleyıp görün ..
    Cevapla
  • Semre 2 yıl önce Şikayet Et
    Pusat turmadi
    Cevapla
  • Yozgat66 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim artik Gonul Dagimiz var. o bize yeter. siyah jipler yog kabaday yok ,eslere sarkintilik yok yok da yok ama SuperDizi.
    Cevapla
  • dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bir sürü reklam yapıldı fakat ici boş bir dizi fazla gitmez yakında final yapar
    Cevapla
  • Gardas 2 yıl önce Şikayet Et
    Izleme ozaman git tinki winki izle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş