Gönül Dağı 50.bölüm fragmanı: Münir, ahirete mi göç edecek? Hüzün yağmurları yağıyor!

Ekonomik anlamda son dönemde ciddi sıkıntılar çekmeye başlayan amcaoğulları Gönül Dağı dizisinde farklı bir iş tecrübesi edinmeye başlar. Gidişattan haberdar olanlar ise Sefer'e zorlu günlerinde kol kanat gerip yalnız olmadığını ve hep beraber atlatacaklarını göstermek ister. Gönül Dağı'nda babasının başına gelenlerin tek suçlusunun olduğunu düşünen Asuman'ın yüreği acıdan kor gibi yanmaktadır. İşte, Gönül Dağı 50.bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı 50.bölüm fragmanı: Münir, ahirete mi göç edecek? Hüzün yağmurları yağıyor!
Gönül Dağı 50.bölüm fragmanı: Münir, ahirete mi göç edecek? Hüzün yağmurları yağıyor!
GİRİŞ 04.02.2022 09:58 GÜNCELLEME 04.02.2022 09:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı'nda Ramazan için kelimeler artık tükenmiştir, Münir'in eski sağlığını kaybetmesinin ardından artık ne diyeceğini ve ne yapacağı bilememektedir. Babasının yaşadığı talihsizliğe sebebiyet veren kişinin bizzat kendisi olduğunu kabul eden Asuman'ın çaresizlikten eli kolu bağlanmıştır. 

Gönül Dağı dizisinde amcaoğulları için parasal bakımdan problemler baş göstermesiyle beraber geçim sağlayabilmek adına farklı bir iş kolunda çalışmaya koyulurlar. Gönül Dağı son bölümde birdenbire görme yetisini yitiren ve bir sabah gözlerini açtığında etrafı tamamen kararan Selami büyük bir korku ve panik yaşar.

Sevilen Dizi Gönül Dağı 18.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Mekana baskın yapan jandarma ekiplerinin haklarında başlatılan hırsızlık soruşturması nedeniyle Taner ve amcaoğullarını cezaevine götürmesinin ardından Gönül Dağı 18.bölüm fragmanı bekleniyor. Nezarethaneye alınan amcaoğullarının, ''Bittik biz! Galiba bu sefer yolun sonuna geldik.'' diyerek karamsarlığa kapılmasının sahne olduğu Gönül Dağı 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız!

YORUMLAR 3
  • Vatan evladi 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönül dağı Teşkilat Alpaslan Selçuklu Candır
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki lise talebesi görünümlü aşk sevda tutku ijtiras ihanet gibi absürt şeyler olmadanda film dizi yapılabiliyormuş değil mi ? Tebrikler trt.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönül Dağı dostdogru bir Anadolu hıkayesi ,Bazen acıyı diler ağlatır ,Bazende minik mutluluk verır Kocaman güldürür .. Öyle bir diziki dizide oynayan herkes başrolde ve dizi okadar canlıki yani seferin ailesinin meydanda olan köfte tezgahındaki köftelerin kokusunu bile hissediyor ınsan seyrederken..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...