Yargı 19.bölüm fragmanı verildi mi? Başkası bekleniyordu! Meğer gerçek bambaşkaymış

Yargı dizisinde dengeleri tepetaklak eden cinayeti kimin işlediği mevzusu masaya yatırılmış ve günlerde çeşitli isimler üzerinde yoğunlaşmışlardı. Ceylin'in verdiği ifadelere göre ilk etapta pek çok kişi katilin bir kadın olabileceğini düşünse de Yargı son bölümde gerçek aslında bambaşka çıktı. İlk bölümden beri şaşırtıcı sürprizlere imza atan senaristten bir ezber bozan hamlenin daha gelmesinin ardından Yargı 19.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı 19.bölüm fragmanı verildi mi? Başkası bekleniyordu! Meğer gerçek bambaşkaymış
Yargı 19.bölüm fragmanı verildi mi? Başkası bekleniyordu! Meğer gerçek bambaşkaymış
GİRİŞ 31.01.2022 13:04 GÜNCELLEME 31.01.2022 13:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yakın bir zaman önce hangi ismin Engin'in ölümüne sebebiyet verdiği ve bununla da sınırlı kalmayıp suçu Ceylin'in üstüne yıkmaya çalıştığı Yargı dizisinde kafaları kurcalamıştı.

Teşkilat 33.bölüm fragmanı için nefesler tutuldu! Yaşayabilecek mi: Usta oyuncu ayrılıyor mu?Teşkilat 33.bölüm fragmanı için nefesler tutuldu! Yaşayabilecek mi: Usta oyuncu ayrılıyor mu?

Kısa süreli hafıza kaybı geçirse de yaşananları tekrardan hatırlamaya başlayan Ceylin'in vermiş olduğu ifadeler doğrultusunda katilin bir kadın olabileceği zannedilmişti. Söylediklerinden yola çıkılarak Seda ve Neva karakterleri şüpheli olarak gösterilmişti fakat son anda izleyenlerin tahminlerinin ötesine geçecek bir gelişme meydana geldi.

Gönül Dağı 50.bölüm fragmanı verildi mi? Suçsuzluklarını kanıtlayabilecek mi? Nezarethanede...Gönül Dağı 50.bölüm fragmanı verildi mi? Suçsuzluklarını kanıtlayabilecek mi? Nezarethanede...

Birinci bölümden bu yana beklenmedik gelişmeleriyle seyircileri her defasında ters köşeye yatıran ve ezber bozan sahneleriyle şaşırtmaya devam eden Yargı dizisinde 'Katil kim?' sorusunun yanıtı belli oldu. Senaristi bu haftaki bölümde ekran başındakilere geçmişe yeniden götürdü ve cinayet gecesini tüm ayrıntılarıyla göstererek eksik kalan parçaları tamamladı.

Pek çok kişi katil olarak kadın bir karakteri göreceğini umarken Niyazi'nin gösterilmesi sonrasında hayretler içerisinde kaldı. Yargı dizisinde saçlarının uzun olmasından ötürü seyircileri yanıltan Niyazi'nin Engin'in katili olması geceye damgasını vurdu.

YORUMLAR 5
  • eda 2 yıl önce Şikayet Et
    biz severek izliyoruz bakmak istemiyorsan bakmazsın kardeşim bakmıyorsunda iyimi kötümü nasıl eleştiriyorsun belkide bizden daha çok ilgiyle izliyor burdanda şov yapıyorsun bakmıyorsunda böyle birdizi olduğunu nerden biliyorsun rüyandamı gördün yoksa kahve falındamı çıktı böyle bir dizinin olması içinemi doğdu seyretmeye değmezse seyretme o zaman kafana silahmı dayayıpda seyrettiriyorlar sana zorla enginin katili sana zorla izle bizide reytingilerimiz artsın diye kafana silahmı dayadı acaba isteyen izler isteyen izlemez zorla değil ya
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok merak ediyorum. Böyle dizilere bakan var mı diye.
    Cevapla
  • Tv yoromcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Alavere dalavere uzatta uzat bir deli delikten bakarken salam adam delikten bakar siyah heryer siyah isterse 500 kere bak yine siyah türk meksika brezelya hindu kore dizileri gibi sahneler bir oyuncular benzer mesela bir sahne bir mekan 4-5 dizide aynı yani malzeme aynı kalite sıfır veya bır
    Cevapla
  • GÖKTÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Olay yerine o uzun saçlı polisi görünce katilin onun olacağını tahmin ettim ve yanılmadım.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki seyretmeye değmezmiş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır