Teşkilat 33.bölüm fragmanı: 'Kıyamet günü yaklaşıyor!' diyerek ortalığı tozu dumana katıyor

Projeye sonradan dahil edilmesine rağmen izleyenler için olmazsa olmaz bir oyuncu olma özelliği taşıyan Hakan Boyav'ın Teşkilat dizisindeki akıbeti gündeme oturdu. Kendisine arkadan sinsice yaklaşılması sonucunda bıçak darbesi alan Tövbekar karakterinin yaşamını yitirip yitirmeyeceği yakın mercek altına alındı. Giderek kan kaybetmeye başlayan Tövbekar'ın sağlık durumu araştırma konusu haline getirilirken Teşkilat 33.bölüm fragmanı yayınlandı.

Teşkilat 33.bölüm fragmanı: 'Kıyamet günü yaklaşıyor!' diyerek ortalığı tozu dumana katıyor
Teşkilat 33.bölüm fragmanı: 'Kıyamet günü yaklaşıyor!' diyerek ortalığı tozu dumana katıyor
GİRİŞ 04.02.2022 10:06 GÜNCELLEME 04.02.2022 10:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yahya tarafından canına kastedilmesinin hemen ardından, 'Bakma öyle oğlum saf saf, vakit dar. Konuşacaklarımız mühim, koy şu çayı!' diyen Tövbekar karakteri Teşkilat dizisine damgasını vurdu.

Gönül Dağı 50.bölüm fragmanı verildi mi? Suçsuzluklarını kanıtlayabilecek mi? Nezarethanede...Gönül Dağı 50.bölüm fragmanı verildi mi? Suçsuzluklarını kanıtlayabilecek mi? Nezarethanede...

Aldığı yarayı umursamayıp hiçbir şey olmamışçasına çayını yudumlamaya başlayan Tövbekar, kendisine üç şeyi söyleyeceğini ifade ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Teşkilat dizisinde kan kaybetmesine rağmen soğukkanlı bir duruş sergileyen Tövbekar, ilk olarak kimseye bu şekilde arkadan saldırmaması gerektiğini ve böyle yapanlara namert dendiğini izah etti.

'Misal ben, şimdi böyle sinsi sinsi yaklaştın. Arkamdan vurdun bıçağı, ben burada ölsem kalsam bir ömür boyu namert olduğunu bileceksin! Yakışır mı sana? Yakışmaz.' diyerek Teşkilat son bölümde unutamayacağı bir ders verdi. 

İkinci olarak kendisinin toplamda on dört kere yaralandığını belirten Tövbekar, hangi yaranın öldürdüğünü ve hangi yaranın yaşattığını iyi bildiğini itiraf etti. Son olarak babası hakkında konuşup kendisini üzmeyi istemediğini söyleyen Tövbekar, onun bir hain olduğu ve vatana-millete çok ihanet ettiği gerçeğini yüzüne çarptı. 

Sözlerini tamamladıktan sonra baygınlık geçiren Tövbekar'ın yaşayıp yaşamayacağı akıllarda soru işareti bıraktırsa da sağlık durumu şimdilik kesinliğe kavuşmadı. Haftaya TRT1 ekranlarında yayına girecek yeni bölümünde belli olacak.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 11
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    milletin parasını boşa çar çur etmeyin bırakaın diizyi hayatımız dizi olmuş
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Tövbekar sahneleri dışında dizi boş Serdar ve Zehra nın aşk filmine dönmüş çok amatör MİT i anlatıyor sözde bu başrol deki 2 si nin değişmesini senaryosunun daha güçlenmesi çekim mekanlarının daha iyi orijinal olması lazım bu şekilde yakışmaz
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tövbekar olmazsa olmaz bu dizinin ağır topu az konuşur öz konuşuyor
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    tamamını izlemedim ama bir ara gezinirken bir sahne dikkatimi çekti bir tır güvenlik kameralarınca izleniyor tır bir köprünün altından geçiyor bir anlık kayıp yaklaşık 1-2 bilemedin 3 saniye daha sonra tır boş çıkıyor o geçiş esnasında tırda bir araba varmış o araba köprü altında indiriliyor demek ki tırın içinden arabanın çıkması 3 saniye yahu daha bu saçmalığın başı bu sahnede daha ne saçmalıklar var siz bırakın senaryo yazmasını bundan 40-45 sene önce trt de izlediğimiz diziler (komser kolombo, tatlı sert, mc millan ve karısı çarli.... vsvs) bile daha inandırıcı ve akıcı
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    OSMANLI dan klasik cevap beğenmedinse izleme... sorun çözüldü birde kendine osmanlı demişsin senin ufkunda osmanlı olmaya yetmez hayalinde yetmez osmanlı en zor zamanlarında dahi her şeyin en iyisini yapmaya çalışmıs senin gibi kör olarak izlememiş
    Cevapla
  • OSMANLI 2 yıl önce Şikayet Et
    yani beğenmedin mi o zaman izleme
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    ayrılırsa izlemem artık daha fazla rol alması lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
Putin'in 5. dönemi başladı