Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Başkent Kulisi’nde

Siyaset dünyasının önemli gelişmeler ve Ankara kulislerinde yaşananlar, Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor. Mehmet Acet bu hafta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı ağırlayacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık  Başkent Kulisi’nde
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Başkent Kulisi’nde
GİRİŞ 04.02.2022 17:28 GÜNCELLEME 04.02.2022 17:28

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık olacak. Yanık ‘Doğalgaz ve diğer sosyal yardımlar kimlere yapılıyor, kaç kişiyi kapsıyor?  Anayasanın öngördüğü sosyal devlet ilkesi ne ölçüde hayata geçirebiliyor? Bakıma muhtaç durumdaki engellilere ve ailelerine nasıl yardım ediliyor? İhtiyaç sahibi vatandaşların kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için hazırlanan 450 milyon TL’lik ek kaynak kimlere kullanılacak? İstanbul Sözleşmesinden çıkılması kadına dönük şiddeti artırdı mı?’ sorularını Başkent Kulisi’nde yanıtlayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 15:15’te Kanal 7’de…

Program Adı        : Başkent Kulisi

Yayın Tarihi         : 06 Şubat 2022, Pazar

Yayın Saati          : 15:15

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı