Hakim dizisine Diriliş Ertuğrul'dan önemli transfer! İddialı sahneleriyle setlerin tozunu atacak

Ülkemizde olduğu kadar dünya çapında da geniş hayran kitlesi bulunan Diriliş Ertuğrul'un parlayan ismi Burak Dakak, verdiği aranın ardından seyirciyi şaşırtacak bir projeyle dönüyor. Oyunculuk hayatına genç bir yaşta adım atmış olmasına rağmen son derece başarılı bir çıkışa imza atan Burak Dakak, ATV'nin yepyeni dizisi Hakim'de performans sergileyecek.

Hakim dizisine Diriliş Ertuğrul'dan önemli transfer! İddialı sahneleriyle setlerin tozunu atacak
Hakim dizisine Diriliş Ertuğrul'dan önemli transfer! İddialı sahneleriyle setlerin tozunu atacak
GİRİŞ 25.03.2022 10:03 GÜNCELLEME 25.03.2022 10:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'da rol icabı Selçuklu şehzadesi Gıyaseddin Keyhüsrev karakterini üstlenen ve performansıyla milyonları etkileyen Burak Dakak, izleyenleri ekran başına kilitleyecek bir projeyle geri dönüş yapacak.

Bilindiği üzere Diriliş Ertuğrul'da Sultan Alaeddin Mahperi Hatun'dan olan oğlunu oynayan Burak Dakak, dizi sektörüyle henüz erken bir yaşta tanışmış olmasına rağmen kayda değer bir başarı yakalamıştı. Ezel, Geniş Aile, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi yayına girdiği döneme damgasını vuran yapımlarda rol alma fırsatı elde eden Burak Dakak, son olarak Show TV'nin Ay Yapım imzalı Çukur'da kameralar karşısına geçmişti.

23 Ekim 2017'de yayın hayatına sağlam bir başlangıç yapan ve tarihler 7 Haziran 2021'i gösterdiğinde ise ekranlara unutulmaz bir bölümle veda eden Çukur dizisiyle ilgi odağına yerleşen Burak Dakak, şimdi de Hakim dizisiyle adından söz ettirecek. Yapımcılığında Hayri Aslan bulunduğu, başrolünde ise Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Hakim dizisi Limon Film imzasıyla ATV ekranlarında yakında başlayacak.

TRT1 Payitaht Abdülhamid'den Mevlana’ya büyük yankı uyandıracak transfer! Gözler o isme çevrildiTRT1 Payitaht Abdülhamid'den Mevlana’ya büyük yankı uyandıracak transfer! Gözler o isme çevrildi

YORUMLAR 8
  • Amine Elif Şenyüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben "Diriliş Ertuğrul."hayranıyım ve çok seviyorum ama artık eskisi gibi vermiyorlar olsun bende "Kuruluş Osman." İzliyorum.
    Cevapla
  • gürsoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Tutmazzzss
    Cevapla
  • Gerçek 2 yıl önce Şikayet Et
    İzlemiyoruz ki
    Cevapla
  • Konyalı Yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu dedesi Alanya kalesinin ermeni komutanı olan kır Fard olan sultandan bahsidiyoruz. Kösedağ savaşını sanıl komuta ettiğini korkutan kazanılan savaşı bırakıp dedesi olan kırfard ın yanına sığınıp alanya da geberen sultanus keykavus tan bahsediyoruz demi.
    Cevapla
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkçe konuşuyorsun, ama anlamıyoruz!
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de bir konuda bir dizi yapılıp az bir şey izlenir olmasın. Hemen peşine o kurumdan biri bulunup film yapılır. Yakında mübaşir adli tıp doktoru ağır ceza katibi adliye güvenlik görevlisi filmleride çekilmeye başlar. Nereden geliyor bu paralar devletin bu dizilere para yardımı varmı varsa neden var hiç bir şey öğretmeyen bu diziler
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    ADLİYE PERSONELİ ARKADAŞ, Tahmin ediyorum , AŞK-I MEMNU' yu kaçırmamışsın dır..
    Cevapla
  • Adliye Personeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak