TRT1 Teşkilat 36.bölüm fragmanı Hareketli dakikalar yaşanıyor! Şiddetli silah sesleri işitiliyor

'Rüzgar esince daldaki yaprağın bir hükmü kalmaz, artık rüzgarın esiri olmuştur.'' diyen Tövbekar, Teşkilat 35.son bölümde manidar konuşmasıyla ortalığı kasıp kavurur. Diğer taraftan Mete Başkan'ın, 'Tarihimizde aldığımız mukaddes bir vazife. Devletimizin desteği arkanda. Ne gerekiyorsa onu yap!'' çıkışıyla Teşkilat'ta olayın fitilini ateşler. Peki, Teşkilat 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 23.02.2022 09:33 GÜNCELLEME 23.02.2022 09:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Teşkilat'ta ona kaybettirenleri yaşatmayarak hayatta kalan ve oyun gereği tetiği Serdar'a doğrultan kişinin, ''Bana kaça mal olduğunu biliyor musun sen? Sana bir şey söyleyeyim mi, ben kaybetmeyi sevmiyorum. Bana kaybettirenleri de sevmiyorum. Hele ki, kendi ellerimle ringe koyduğum bir adamın beni kaybeden yapmasına dayanamıyorum. '' sözleri damgasını vurdu.

Kurşunu sıkacağı esnada gizemli bir ismin araya girerek, 'Dur! Bu adam mı bizimkini yere indiren. Peki, neden öldürüyorsun? Hayatta kalmanın daha akıllıca yolları var. Sana bir teklifim var. Burada kaybettiğin tüm parayı sana ödeyebilirim. Sen de bu adamı bana verirsin.'' sözlerini kaydetmesi Teşkilat'ta olayları farklı boyuta taşır.

Gizemli isim tarafından getirildiği kampta birtakım garip işlerin döndüğünün açıkça farkına varan Serdar'ın, ''İnsanlar perişan halde yerdeler. Yanık izleri... Kimisi ölmüş, kimisi ölmek üzere.'' sözlerini kaydetmesi Teşkilat'ta işin ciddiyetini ortaya koyar.

Yıldırım ile Matthias’ın çevirdiği dümenlerden haberdar olan Serdar, edindiği bilgiler çerçevesinde Teşkilat 35.son bölümde, El Turco lakabını kullanarak kritik planını aktif hale getirir.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 7
  • M... 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu devletin özel birliği yok mu?
    Cevapla
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    Çağlar Ertuğrulda siz izlemiyorsunuz diye çok üzülüyor zaten :)))
    Cevapla
  • ziyaretçi 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk bölümleri izliyordum ama şu herif oynağı sürece izlemeyeceğim
    Cevapla
  • şamil 2 yıl önce Şikayet Et
    bu bölümde kahramanca kapıdaki bombayı imha etmeye çalıştılar halbuki pencere girmek için çok müsaitti ....pencerenin olmadıgını düşünmek zorunda kaldık...
    Cevapla
  • egemen 2 yıl önce Şikayet Et
    büyük bütçeler harcanıyor ancak malesef insanların beyniyle dalga geçen bir dizi. mantık hatalarına dayanamayıp bir yerden sonra izlemeyi bıraktım. trt bu diziyi yanlış kişilere yaptırdı.
    Cevapla
  • numan 2 yıl önce Şikayet Et
    sen ne saçmalıyorsun. suret-i haktan görünüp kendince çamur atmaya mı çalışıyorsun. bütün dünyada ilgiyle izlenen bir dizi hakkında senin hezeyanlarının bir kıymeti yoktur. başka kapıya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'