Alparslan Büyük Selçuklu 15.bölüm fragmanı ''Kafir elbet kafirliğini yapacak!' Oltayı atıyor

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden sonra TRT1, Eyyubiler Devleti ile Eyyubi Hanedanı'nın kuruculuğunu üstlenen Selahattin Eyyubi'nin yaşantısını gözler önüne serecek bir projeyle geliyor. Haçlı ordusuna karşı büyük bir zafer kazanan Selahattin Eyyubi'nin kahramanlık öyküsünün aktarılacağı TRT1 dizisi tıpkı Alparslan Büyük Selçuklu gibi seyirciyi ekrana kilitleyecek. İşte, Alparslan Büyük Selçuklu 15.bölüm fragmanı yayında.

Alparslan Büyük Selçuklu 15.bölüm fragmanı ''Kafir elbet kafirliğini yapacak!' Oltayı atıyor
Alparslan Büyük Selçuklu 15.bölüm fragmanı ''Kafir elbet kafirliğini yapacak!' Oltayı atıyor
GİRİŞ 23.02.2022 09:57 GÜNCELLEME 23.02.2022 09:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alparslan Büyük Selçuklu ile tarihin derinliklerine inen ve izleyenleri zaman tünelinde benzersiz bir yolculuğa çıkaran TRT1, tarihi dizilerine resmen bir yenisini daha ekledi. Alparslan Büyük Selçuklu projesinin yapımcılığında yer alan Akli Film tarafından Ansari Shah Film ile beraber çekimleri gerçekleştirilecek dizide, tarihte önemli başarılara imza atan Selahattin Eyyubi'nin hayat hikayesi konu olarak işlenecek. 

Mahkum'a Yasak Elma'dan hayrete düşüren transfer! Talat Bulut'un beklenmedik kararı çok konuşulduMahkum'a Yasak Elma'dan hayrete düşüren transfer! Talat Bulut'un beklenmedik kararı çok konuşuldu

Toplamda üç sezon süreceği belirtilen ve her biri toplamda 60'şar dakikadan oluşması kararlaştırılan dizide ekran başındakileri birbirinden sürpriz gelişmeler bekliyor. Türkiye-Pakistan ortak yapımı olacağı açıklanan ve seyircinin hafızasında Alparslan Büyük Selçuklu gibi kalıcı bir etki bıraktırması planlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise hem Türkiye'den hem Pakistan'dan oyuncuların bulunacağı öğrenildi.

Kurtlar Vadisi'nden Teşkilat'a ezberleri bozacak transfer! Hakan Boyav ve Gürkan Uygun'dan sonra...Kurtlar Vadisi'nden Teşkilat'a ezberleri bozacak transfer! Hakan Boyav ve Gürkan Uygun'dan sonra...

Çekimler için İstanbul ili seçilen ve şimdilerde Tuzla ve Gebze dolaylarında mekan bakılan TRT1'in tarihi dizisinin iddialı ekibinin Haziran sonunda sete çıkacağının bilgisine ulaşıldı.

Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 2
  • Erbakan Sözcüsü 2 yıl önce Şikayet Et
    Desenize halkın zihnindeki Osman Gazi figürünü Alparslan hatırasını üç kuruş para için içine ettiler. Şimdi sıra Selahaddin Eyyübiye eldi. Vah ki vah! İki reyting için tarihi uyduruyorlar nice şahsiyetlere iftira ediyorlar.
    Cevapla
  • Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende Alparslan Büyük Selçuklu kalıcı etki bırakmadı geçen yılki Büyük Selçuklu aklımda geçe yıl Alpaslan döneminden başlasa olurdu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'