Maritius’un doğal güzellikleri Dünyayı Geziyorum’da

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta benzersiz doğal güzellikleriyle Mauritius adasından evlere konuk olacak.

Maritius’un doğal güzellikleri Dünyayı Geziyorum’da
Maritius’un doğal güzellikleri Dünyayı Geziyorum’da
GİRİŞ 11.03.2022 16:10 GÜNCELLEME 11.03.2022 16:10

Dünyayı karış karış gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri görme fırsatı sunan Dünyayı Geziyorum bu hafta eşsiz denizleri ve yemyeşil ormanlarıyla Mauritius’tan ekrandaki yerini alacak. Dünyayı Geziyorum ekibi Maritius’un başkentine gitti. Başkent sokaklarını gezen Özlem Tunca bölge halkının keyifli yaşamlarını yerinde görüntüledi. Dünyayı Geziyorum ekibi daha sonra timsahların yetiştirildiği bir çiftliğe gitti. Yavru bir timsahı kucağına alan Yakupcan’ın heyecanı görenleri gülmekten kırdı geçirdi. Maritius’un tropik meyvelerini merak eden Dünyayı Geziyorum ekibi soluğu meyve ağaçlarının yanında aldı. Ekmek meyvesi ve gül elması toplayan Özlem Tunca, Yakupcan’la birlikte meyvelerin tadına baktı.

Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Maritius’un en önemli noktalarından biri olan Pont Naturel’e gitti. Köprü şeklinde olan kayalıklarda çekim yapan Özlem Tunca, bu kayalıkların oluşumunu izleyicileri için anlattı.

Özlem Tunca’nın sunumuyla Dünyayı Geziyorum her Pazar 14:20’de Kanal 7’de…

Program Adı    :DÜNYAYI GEZİYORUM

Yayın Tarihi     : 13 Şubat 2022, Pazar

Yayın Saati      : 14:20

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor