Bu Cihana Sığmazam’da Pelin Akil ile Oktay Kaynarca buluştu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Bahar’ı ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın Isabel’i Pelin Akil’in yeni adresi belli oldu. Gerek yapımcılığını gerekse başrolünü Oktay Kaynarca’nın üstleneceği Bu Cihana Sığmazam’a Pelin Akil transfer edildi.

Bu Cihana Sığmazam’da Pelin Akil ile Oktay Kaynarca buluştu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra…
Bu Cihana Sığmazam’da Pelin Akil ile Oktay Kaynarca buluştu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra…
GİRİŞ 15.06.2022 17:07 GÜNCELLEME 15.06.2022 17:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oktay Kaynarca’nın Cezayir karakteriyle izleyenlerin karşısına geçeceği Bu Cihana Sığmazam’da transfer bombası patladı. Pelin Akil, Mahinur Ergun ile Alican Yaraş ikilisinin senaryosunu kaleme alacağı Bu Cihana Sığmazam projesiyle anlaşma sağladı.

Savaşçı ve Yasak Elma'da rol alan Berk Oktay'dan çok konuşulacak proje! Bomba gibi dönüyorSavaşçı ve Yasak Elma'da rol alan Berk Oktay'dan çok konuşulacak proje! Bomba gibi dönüyor

Hem başrolünü hem yapımcılığını Oktay Kaynarca’nın üstleneceği Bu Cihana Sığmazam’da Pelin Akil’in hangi rolü üstleneceği belli oldu. Yönetmenlik koltuğunda Onur Tan’ın oturacağı Bu Cihana Sığmazam’ın sürpriz transferi Pelin Akil, Firuze karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu Buse Arslan'dan üzen haber! Hayal kırıklığına uğrattıKuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu Buse Arslan'dan üzen haber! Hayal kırıklığına uğrattı

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yurt dışı sahneleri de olacak Bu Cihana Sığmazam’da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinden bazı oyuncuların da kadroya dahil edilmesi bekleniyor. EDHO'da Tipi rolüyle uzun soluklu bir macera geçiren Savaş Özdemir'in de Oktay Kaynarca'nın yeni dizisine katıldığı ortaya çıkmıştı. 

Bilindiği üzere Pelin Akil, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda 'Isabel' ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ise 'Bahar' karakteriyle geniş kitlelere adından söz ettirmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • eda 1 yıl önce Şikayet Et
    Oktay Kaynarca nın olduğu her dizi muhteşem olur gerisi teferruattır......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!