Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan İçimizdeki Ateş'e sürpriz transfer! 1 yıl sonra yine ATV'ye döndü

2019 yılında Kanal D'de yayına giren günlük dizi Yaralı Kuşlar'la keşfedilen ve asıl çıkışını Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yakalayan Gizem Arıkan'dan müjdeli haber geldi. Bir Deli Rüzgar ve Çocuklar Duymasın dizi projesinde rol almasının yanı sıra Organik Aşk ve Aşkın 5 Hali isimli beyaz perde yapımında da boy gösteren Gizem Arıkan, İçimizdeki Ateş’e transfer edildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan İçimizdeki Ateş'e sürpriz transfer! 1 yıl sonra yine ATV'ye döndü
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan İçimizdeki Ateş'e sürpriz transfer! 1 yıl sonra yine ATV'ye döndü
GİRİŞ 17.06.2022 14:59 GÜNCELLEME 17.06.2022 14:59

Yönetmenlik koltuğunda Ece Tahtalıoğlu Pertez ile Yasemin Erkul ikilisinin oturduğu, 1 Nisan 2019 tarihinde yayın hayatına başlayıp 29 Kasım 2019’da ise sona eren Yaralı Kuşlar’ın başrol oyuncusundan sevindiren haber geldi. Stellar Yapım imzasıyla Kanal D’de 165 bölüm yayınlanan Yaralı Kuşlar’da üstlendiği ‘Meryem Çelik’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gizem Arıkan’ın yeni adresi belli oldu.

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın’da Hale karakteriyle adından söz ettiren Gizem Arıkan, ATV’nin Fabrika Yapım imzalı yeni dizisi İçimizdeki Ateş’in oyuncu kadrosuna yerleştirildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Didem Façalı Çakırbeyli’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesi elde eden Gizem Arıkan’ın İçimizdeki Ateş projesinde hangi karakteri oynayacağı netlik kazandı.

Yapımcılığında Ömer Arslanel’in bulunduğu ve Murat Onbul’un yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilen İçimizdeki Ateş’te ‘Bahar Sayın’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!