Diriliş Ertuğrul'un ardından Bir Fetih Ülküsü Kızılelma, tarihte gezintiye çıkarmaya geliyor!

2014 - 2019 yılları arasında TRT1'de yayına giren Tekden Film imzalı Diriliş Ertuğrul projesinin yapımcısından tarihe ışık tutacak bir dizi müjdesi geldi. Tekden Film isimli yapım şirketinin kuruculuğunu üstlenen Kemal Tekden, Diriliş Ertuğrul'un ardından 'Bir Fetih Ülküsü Kızılelma' dizisini izleyenlerin beğenisine sunacak.

Diriliş Ertuğrul'un ardından Bir Fetih Ülküsü Kızılelma, tarihte gezintiye çıkarmaya geliyor!
Diriliş Ertuğrul'un ardından Bir Fetih Ülküsü Kızılelma, tarihte gezintiye çıkarmaya geliyor!
GİRİŞ 02.08.2022 10:49 GÜNCELLEME 02.08.2022 10:49
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

10 Aralık 2014'te yayın hayatına başlayan ve 29 Mayıs 2019'de ekran macerası biten Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Kemal Tekden'den müjdeli haber geldi. Ülkemizde olduğu kadar dünyanın çeşitli ülkelerinde yoğun ilgiyle karşılaşan Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Kemal Tekden, TRT dijital platformunda Bir Fetih Ülküsü Kızılelma projesini dizi severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı’nın final yapan dizisi Kırmızı Oda’dan O Kız’a bomba transfer! Ayten Uncuoğlu’yla…Acun Ilıcalı’nın final yapan dizisi Kırmızı Oda’dan O Kız’a bomba transfer! Ayten Uncuoğlu’yla…

Yönetmenlik koltuğunda Kamil Arslan'ın oturacağı Bir Fetih Ülküsü Kızılelma yapımı için oyuncu seçimlerinin başlandığı öğrenildi. Çekimleri Kartal'da kurulacak büyük bir platoda gerçekleştirilecek olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi izleyenleri tarihte unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak.

Senaristliğini Ozan Bodur ile ekibinin yapacağının bilgisi verilen projenin birinci sezonunun sekiz bölümden oluşması kararlaştırıldı. Öte yandan Fatih Sultan Mehmet'in çocukluk yıllarının konu olarak işleneceği Bir Fetih Ülküsü Kızılelma projesinin Fetih hikayesine kadar uzanması düşünülüyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27
  • ahsen 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tür filmlerin devri bitti cüneytin saçmalıklarına döner
    Cevapla
  • Leyla 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu zoruna mı gitti dandik süpermen, hulk olsa izlersin
    Cevapla
  • angutsavar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür filmlerin devri yeni başlıyor. Batı olmayan kahramanlıklarını sunmak için paso film dizi çeker biz varolan kahramanlıklarımızı anlatmaya çalışırız birilerinde hazımsızlık yapar. Durmak yok yola devam . Sihanın gerdikleri sizi
    Cevapla
  • Yusuf tekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kızılelma fatih filmine Furkan PALALI Yakışır.
    Cevapla
  • hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    baydıı izlenmez
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İçinde seks olmayan dizilerinde hit olabildiğini gördük. İzlemek istemeyenler için netflix te tonlarca sapık dizisi var.
    Cevapla
  • Yüksel ŞENÖZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizilere öcü gibi bakanlar haklı. Burada eşini aldatma yok, her gece bir erkekle veya kadınla zevk için vakit geçirme yok, rakibini nasıl alt eder rezil ederim yok. erkek erkeğe ilişki yok, anasına, kızına kız kardeşine sulanma yok. yeğeni ile yatağa girme yok bu kadar yok içinde tabiki tarihi diziler onlara göre değil. kahrolsun dinimi kötüleyenler, aile düzenimizi baltalayanlar ve geleceğimiz olan çocuklarımızı pazar haline getirenler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler