Acun Ilıcalı’nın final yapan dizisi Kırmızı Oda’dan O Kız’a bomba transfer! Ayten Uncuoğlu’yla…

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de geçtiğimiz aylarda ekran serüveni sona eren Kırmızı Oda dizisinde ‘Füruzan’ karakterini üstlenen Ayten Uncoğlu’nun yeni adresi belli oldu. Zümrüdüanka, Kavak Yelleri, Aliye, Haziran Gecesi, Dadı ve Çılgın Bediş gibi dizi projelerinde de boy gösteren Ayten Uncuoğlu, O Kız dizisinde Fatma karakterini üstlenecek.

Acun Ilıcalı’nın final yapan dizisi Kırmızı Oda’dan O Kız’a bomba transfer! Ayten Uncuoğlu’yla…
Acun Ilıcalı’nın final yapan dizisi Kırmızı Oda’dan O Kız’a bomba transfer! Ayten Uncuoğlu’yla…
GİRİŞ 21.07.2022 11:35 GÜNCELLEME 21.07.2022 11:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Onur Güvenatam tarafından kurulan OGM Pictures imzasıyla TV8’de 4 Eylül 2020 – 18 Şubat 2022 tarihleri arasında yayınlanan Kırmızı Oda’nın usta isminden müjdeli haber geldi. Acun Ilıcalı’nın dizisi Kırmızı Oda’da Keklik’in annesi Firuzan karakteriyle ilgi odağına yerleşen Ayten Uncuoğlu, Kanal D’de başlayacak O Kız projesine transfer edildi.

Kuruluş Osman'dan ayrılan Ragıp Savaş'tan ters köşeye yatıracak proje! Atakan rolüyle...Kuruluş Osman'dan ayrılan Ragıp Savaş'tan ters köşeye yatıracak proje! Atakan rolüyle...

Başak Soysal’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Kırmızı Oda’daki hikayesiyle milyonları derinden etkileyen Ayten Uncuoğlu’nun O Kız’da hangi rolle kameralar karşısına geçeceği belli oldu. Nilgün Sağyaşar’a ait yapım şirketi Focus Film imzasıyla Kanal D’de ekranlara merhaba diyecek O Kız’ın oyuncu kadrosuna yerleştirilen Ayten Uncuoğlu, Fatma rolüyle ekran önüne çıkacak.

Sırma Yanık’ın senaryosunu kaleme aldığı, Özlem Günhan’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılacak olan O Kız dizisi yakında ekran macerasına atılacak.

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Kemal Tekden'den çok konuşulacak proje! Bir Fetih Ülküsü Kızılelma...Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Kemal Tekden'den çok konuşulacak proje! Bir Fetih Ülküsü Kızılelma...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • SELİM KARAKURT 1 yıl önce Şikayet Et
    bu zat memlekete hiç bir faydası yok malesef........................
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    ne yapacaktı fayda için, para mı dağıtacak. sen ona ne kadar fayda sağladın da bu yazıyı yazabiliyorsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi