Gönül Dağı 3. sezon öncesi arka arkaya ayrılık! Gülsim Ali'nin ardından bakın kim gidiyor

Sinema, dizi ve tiyatro oyunculuğunun yanı sıra müzisyen ve müzik yapımcısı kimliğiyle de tanınırlık kazanan Eser Eyüboğlu’dan Gönül Dağı tutkunlarını üzecek haber geldi. Gönül Dağı’nda ‘Müzisyen Selami Fersoy’ karakteriyle apayrı bir renk katan Eser Eyüboğlu’nun 3.sezonda kadroda yer almayacağının bilgisine ulaşıldı.

Gönül Dağı 3. sezon öncesi arka arkaya ayrılık! Gülsim Ali'nin ardından bakın kim gidiyor
Gönül Dağı 3. sezon öncesi arka arkaya ayrılık! Gülsim Ali'nin ardından bakın kim gidiyor
GİRİŞ 30.07.2022 10:23 GÜNCELLEME 30.07.2022 10:24
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı’nda senaryo gereği kasaba düğünlerinde yahut festivallerinde sahne alan ve birbirinden çeşitli müzik parçaları seslendiren Eser Eyüboğlu’dan hayal kırıklığına uğratan haber geldi. Gönül Dağı’nın ilk bölümünden bu yana rol aldığı ‘Müzisyen Selami Fersoy’ karakteriyle ekran başındakilerin gönlünde taht kuran ve geniş kitlelere isminden bahsettiren Eser Eyüboğlu kadroya veda ediyor.

Acun Ilıcalı’nın final yapan dizisi Kırmızı Oda’dan O Kız’a bomba transfer! Ayten Uncuoğlu’yla…Acun Ilıcalı’nın final yapan dizisi Kırmızı Oda’dan O Kız’a bomba transfer! Ayten Uncuoğlu’yla…

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, çekimleri Eskişehir’de gerçekleştirilen Gönül Dağı’nda Gülsim Ali’nin vedasının ardından Eser Eyüboğlu’nun da hikayesi sona eriyor. 'Benzemez Kimse Sana' isimli müzik ve eğlence programı sayesinde sektöre ilk adımını atan ve sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Eser Eyüboğlu, Gönül Dağı'nda 2 sezon boyunca izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmıştı.

Gönül Dağı’yla büyük sükse yakalayan Eser Eyüboğlu, Ege’nin Hamsisi, Şevkat Yerimdar, Cingöz Recai, Oflu Hoca’nın Şifresi 2 ve Mandıra Filozofu gibi projelerde de kameralar karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 59
  • Yönetmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Başından beri saçmalık üreten bir dizi dizinin baş rolü sefer bence ama genelde saçmalık sergileyen bir dizi
    Cevapla
  • Derya 1 yıl önce Şikayet Et
    Selami giderse filmin tadı kaça gitmesin o yüzden
    Cevapla
  • Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    iyide zaten bunu dizinin son bölümünden zaten anlamıştık.. diziyi izleyipte bunu anlamayan varsa dizi mizi izlemesin.. ne biçim dizi izliyorsunuz derim size...
    Cevapla
  • karesibey 1 yıl önce Şikayet Et
    Selamisiz olmaz...Turk dizi ve sinema dunyasinda halk arasinda bi kemal sunal gercek isminden cok şsban tiplemesiyle bir de eser bey selami tiplemesiyle gercek isimlerinin önune gecti..Yazik olur...Bu sanatçıları da anlamakta zorlanıyorum..Kendilerini kendileri yapan dizilerden ayriliyorlar...Küçük hesap içinde olmayın kardesim..Vefa diye bişey de var
    Cevapla
  • FARUK GARDAŞIM 1 yıl önce Şikayet Et
    selaminin dizide kalması şart. hatta şapşart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti