Ben Bu Cihana Sığmazam'da transferin ardı arkası kesilmiyor! Gelen isim şaşkına çevirdi

10 bölüm süren macerasının ardından geçtiğimiz haftalarda final yapan Hakim dizisinde ‘Yasemin Kaner’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Ebru Özkan’ın yeni adresi belli oldu. 4 Nisan 2022 – 13 Haziran 2022 tarihleri arasında Limon Film imzasıyla ATV’de yayına giren Hakim projesinin başroldeki ismi Ebru Özkan, Ben Bu Cihana Sığmazam’dan gelen teklifi kabul etti.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da transferin ardı arkası kesilmiyor! Gelen isim şaşkına çevirdi
Ben Bu Cihana Sığmazam'da transferin ardı arkası kesilmiyor! Gelen isim şaşkına çevirdi
GİRİŞ 02.08.2022 17:20 GÜNCELLEME 02.08.2022 17:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Günay Günaydın’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Ali Doğançay’ın senaryosunu kaleme aldığı Hakim dizisinin başrol oyuncusu Ebru Özkan’ın sürpriz projesi netlik kazandı. Hayri Aslan yapımcısı olduğu aksiyon, dram ve suç türündeki Hakim dizisinde Ömer Arif’in eski stajyeri ‘Yasemin Kaner’ karakterini üstlenen Ebru Özkan, Oktay Kaynarca’nın dizisinden gelen teklifi onayladı.

2020 yapımı ABD projesi Your Honor’dan uyarlanan Hakim dizisinin ekran macerası uzun sürmedi ve toplamda on bölüm yayınlandıktan sonra 13 Haziran Çarşamba tarihinde yayın hayatı sermişti. Hakim’in final yapan diziler kervanına katılmasının ardından hangi projeyle döneceği sabırsızlıkla beklenen Ebru Özkan, Ben Bu Cihana Sığmazam ekibine yerleştirildi.

Senaristliğini Alican Yaraş ve Yusuf Alp’in üstleneceği Ben Bu Cihana Sığmazam’a transfer edilen Ebru Özkan, Oktay Kaynarca’yla başrolü paylaşacak ve ‘Leyla Türk’ karakteriyle ekran önüne çıkacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katiliyorum
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şiddet içeren diziler ne çok seviliyor bu ülkede. Ahlakımız bozulur diye paralı platformlara musallat olanlar, çayır cayır adam doğranan, takır takır adam vurulan dizilere bayılıyor. Sokakta çatışma çıkınca da neden böyle oldu diye şaşırıyor. Galiba hassasiyetimiz hep belden aşağı başka ahlaki değerimiz yok demek ki.
    Cevapla
  • İk 1 yıl önce Şikayet Et
    İzleme sende
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    hayat zor para lazım boş oturmanın zamanı değil
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadronun bir önemi yok.. Eğer senarist düzgün değilse bir fiyasko olacak...
    Cevapla
  • Bakış açısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Eşkiya dizisindeki baharla tam aşk yaşayacakken final bile yapamadan sona ermişti, adamın kırmızı çizgisi belli ki. Bu oktay bey çok fena ya illa o aşk yaşanacak deyip eşikiyanın baharını barbaroslar akdenizde öldüttürdü. Sonra gel Bu cihana sığmazam... Sığarsın aslanım sığarsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar