Gizli Saklı takipçilerinin canını sıkacak haber! Kimsenin ummadığı o karar...

Yayın hayatına başlayalı henüz 1,5 ay olmasına rağmen No Dokuz Productions imzalı Gizli Saklı dizisi için ‘erken final’ kararı alındı. Ekran macerasına büyük umutlarla atılmış olsa da reyting savaşında yenik düşen Gizli Saklı projesinde yolun sonu resmen göründü.

Gizli Saklı takipçilerinin canını sıkacak haber! Kimsenin ummadığı o karar...
Gizli Saklı takipçilerinin canını sıkacak haber! Kimsenin ummadığı o karar...
GİRİŞ 26.07.2022 09:40 GÜNCELLEME 26.07.2022 09:41
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Reyting sıralamasında zirveye oturmak isteyen birçok yaz dizisi resmen hüsrana uğradı. Sadece birkaç bölüm yayınlanan yaz dizileri Sevmek Zamanı 18 Temmuz Pazartesi, İçimizdeki Ateş ise 21 Temmuz Perşembe günü erken final yapmıştı.

Yayın serüveni kısa soluklu olan ve reytinglerde umduğunu bulamayan dizi projeleri listesine Gizli Saklı’da eklendi. İzlenme oranlarında hedeflenen başarıyı sağlayamayan ve bekledikleri gibi bir kitleye ulaşamayan Gizli Saklı’nın ekran macerası bitiyor.

Gönül Dağı 3.sezon öncesi 2.ayrılık! Gülsim Ali’den sonra o isim de artık olmayacakGönül Dağı 3.sezon öncesi 2.ayrılık! Gülsim Ali’den sonra o isim de artık olmayacak

Hem senaristliğini hem yönetmenliğini Şahin Altuğ’un üstlendiği ve yapımcılığında ise Yağmur Ünal’ın bulunduğu Gizli Saklı yapımının final yapacağı tarih netlik kazandı. 8 Haziran 2022 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen romantik komedi ve polisiye türündeki Gizli Saklı, 3 Ağustos Çarşamba tarihinde 8.bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 25
  • Türk oğlu Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok dizi var ama kısa soluklu ne olduğunu anlamadan hop dizi bitmiş
    Cevapla
  • salatalık 1 yıl önce Şikayet Et
    cok şükür
    Cevapla
  • Mis Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bu haber7 olurları bu dizileri izlemez ki ? Bu haberler bütün basın yayında çıkmalı ki insanlar bilinçlenmeli. Şu da bir gerçek, yazın tv izlenme oranları hep düşer. İnsanlar parklarda, balkonda, terasta zaman geçirir. Ancak insanımız Elhamdulillah böyle aşırı açık saçık dizileri izlemez oldu.
    Cevapla
  • Sefer 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk 24'te yaptığım kanal listesinde bu dizi yok demek ki gereksiz bir kanalı elemişim :o mutluyum elhamdülillah
    Cevapla
  • Okan ters 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında 1.5 bölüm yeterdi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı