Survivor yarışmacısından hayrete düşüren haber! O Kız dizisi daha yayınlanmadan ayrıldı

Survivor 2017 ve Survivor 2022: All Star yarışmasında ‘Gönüllüler’ kadrosunda performans gösteren Ogeday Girişken’den beklenmedik haber geldi. Sporcu kimliğiyle isminden bahsettirmesiyle beraber Alparslan Büyük Selçuklu ve Savaşçı gibi yapımlarda boy gösteren Ogeday Girişken, O Kız dizisinin yapım şirketi ile karşılıklı anlaşarak ayrıldı.

Survivor yarışmacısından hayrete düşüren haber! O Kız dizisi daha yayınlanmadan ayrıldı
Survivor yarışmacısından hayrete düşüren haber! O Kız dizisi daha yayınlanmadan ayrıldı
GİRİŞ 30.07.2022 13:46 GÜNCELLEME 30.07.2022 13:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TV8’de yayına giren Survivor 2017 Ünlüler – Gönüllüler yarışma programı sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Ogeday Girişken’den şaşkına çeviren haber geldi. Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ilk oyunculuk tecrübesi kazanan ve ‘Prens Çortunel’ karakteriyle yıldızı parlayan Ogeday Girişken, O Kız dizisiyle yolları resmen ayırdı.

Gönül Dağı’nın Taner Kaya’sından 2023'e damgasını vuracak proje! Partneri şaşkına uğrattıGönül Dağı’nın Taner Kaya’sından 2023'e damgasını vuracak proje! Partneri şaşkına uğrattı

5 sezon ve 109 bölüm boyunca ekranlarda varlık gösteren Savaşçı dizisinde üstlendiği ‘Astsubay Çavuş Demir Döğer’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Ogeday Girişken, bilindiği üzere yakında Kanal D’de başlayacak O Kız’da Ozan rolünü oynayacaktı.

Ogeday Girişken’in, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu O Kız dizisine veda etme sebebi belli oldu. Survivor’da zorlu ve yorucu bir maraton geçiren Ogeday Girişken'in oynayacağı rol için kendisini yeterince hazır hissetmemesi ayrılık kararında etkili oldu. Gerek projeye gerekse oyunculuk kariyerine zarar vermemek adına Nilgün Sağyaşar'ın kurucusu olduğu yapım şirketi Focus Film’le karşılıklı anlaşarak veda etti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    sör ogeday ha..!
    Cevapla
  • Tabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz kiiiim oyuncu olmak kim. Haddinizi bilin ve bildiğiniz işi yapın ne bildiğinizi biliyorsanız tabi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!