Gönül Dağı'nın beğenilen siması Berk Atan'dan büyük ses getirecek proje! Partneri olay oldu

Gönül Dağı’nda Halime’nin oğlu ve Ramazan ile Veysel’in amcaoğlu ‘Taner Kaya’ karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Berk Atan’ın sürpriz projesi açıklandı. 2023 yılında vizyona girmesi planlanan Üçüncü Gün isimli beyaz perde projesiyle anlaşma sağladığı öğrenilen Berk Atan’ın partneri de herkesi şaşkına uğrattı.

Gönül Dağı'nın beğenilen siması Berk Atan'dan büyük ses getirecek proje! Partneri olay oldu
Gönül Dağı'nın beğenilen siması Berk Atan'dan büyük ses getirecek proje! Partneri olay oldu
GİRİŞ 28.07.2022 08:57 GÜNCELLEME 28.07.2022 08:57

17 Ekim 2020 tarihinden beri Gönül Dağı’nda ‘Taner Kaya’ karakterini üstlenen ve 3.sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edecek olan Berk Atan’ın yeni adresi resmen belli oldu. Yaz sezonunun gelip çatmasıyla beraber dinlenmek yerine çalışmayı tercih eden Berk Atan, 21 Temmuz tarihinde çekimlere başlanan Üçüncü Gün adlı sinema filmi projesiyle el sıkıştı.

Survivor yarışmacısından beklenmedik haber! O Kız dizisi daha başlamadan yolları ayırdıSurvivor yarışmacısından beklenmedik haber! O Kız dizisi daha başlamadan yolları ayırdı

Senaryosunu Ece Yosmaoğlu’nun kaleme alacağı ve 2023 yılında gösterime girmesi beklenen Üçüncü Gün’le anlaşma sağlayan Berk Atan’ın partnerinin hangi isim olacağı ortaya çıktı. Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstleneceği romantik komedi türündeki Üçüncü Gün’le kameralar karşısına geçmeye hazırlanan Berk Atan, Yağmur Tanrısevsin ile partner olacak.

Sosyal medya aracılığıyla tanışan Semih ile Elya isminde 2 karakterin başından geçen olayları gözler önüne serecek olan Üçüncü Gün filminin oyuncu kadrosu ise şu şekildedir: Yağmur Tanrısevsin, Berk Atan, Nursel Köse, Zuhal Yalçın, Nurseli İdiz ve Derya Alabora.

Bir Küçük Gün Işığı’na Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu geliyor! 2 kere üst üste ATV'ye evet dediBir Küçük Gün Işığı’na Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu geliyor! 2 kere üst üste ATV'ye evet dedi

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!