Bir Küçük Gün Işığı’na Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu geliyor! 2 kere üst üste ATV'ye evet dedi

Mihael Kosses’in kardeşi ‘Prenses Mari’ karakteriyle iddialı çıkış yakalayan Şeyma Korkmaz’dan takipçilerinin yüzünü güldürecek bir haber geldi. Kuruluş Osman’ın yanı sıra Beni Affet, Hayata Beş Kala gibi projelerde de boy gösteren Şeyma Korkmaz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ekibine ismini yazdırdı.

Bir Küçük Gün Işığı’na Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu geliyor! 2 kere üst üste ATV'ye evet dedi
Bir Küçük Gün Işığı’na Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu geliyor! 2 kere üst üste ATV'ye evet dedi
GİRİŞ 27.07.2022 09:22 GÜNCELLEME 27.07.2022 09:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

8 sezon 1477 bölüm süren ve Focus Film imzasıyla çekimleri Ankara’da gerçekleştirilen Beni Affet dizisiyle yıldızı parlayan Şeyma Korkmaz’ın yeni adresi belli oldu. 17 Ekim 2011’de yayın hayatına başlayan ve 28 Aralık 2018 tarihinde ise sona eren Beni Affet’le geniş bir hayran kitlesi yakalayan Şeyma Korkmaz, Bir Küçük Gün Işığı’na transfer edildi.

ATV’nin yoğun ilgi gören projesi Kuruluş Osman’ın 65. ve 86. bölümleri arasında rol alan ve üstlendiği ‘Prenses Mari’ karakteriyle dikkatleri üzerinde toplayan Şeyma Korkmaz’ın Bir Küçük Gün Işığı’nda hangi rolü oynayacağı açıklandı.

Arka Sokaklar 17.sezon öncesi unutulmayacak ayrılık! İlk bölümden beri rol alıyorduArka Sokaklar 17.sezon öncesi unutulmayacak ayrılık! İlk bölümden beri rol alıyordu

Kuruluş Osman’da Turgut Alp’in eşi karakteriyle ekran önüne çıkan Şeyma Korkmaz, çekimleri İtalya’da başlayan Bir Küçük Gün Işığı’nda Sude karakterini üstlenecek. Nazlı Heptürk’ün yapımcılığında bulunduğu ve senaryosunu ise Özgür Evren Heptürk’ün kaleme aldığı Bir Küçük Gün Işığı, NG Medya imzasıyla yakında ATV’de ekranlara merhaba diyecek.

Yönetmenlik koltuğunda Emre Kabakuşak’ın oturduğu Bir Küçük Gün Işığının oyuncu kadrosu ise şu şekildedir: Seray Kaya (Elif), Berk Oktay (Fırat Soykök), Esra Dermancıoğlu (Ümran), Tuğçe Açıkgöz (Dila), Beran Kotan (Alper), Gizem Ünsal (Fulya), Yiğit Yapıcı (Hakan)

Payitaht Abdülhamid oyuncusu Can Sipahi'den çok konuşulacak proje! Fatih Sultan Mehmet rolüyle...Payitaht Abdülhamid oyuncusu Can Sipahi'den çok konuşulacak proje! Fatih Sultan Mehmet rolüyle...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Normal hayatlarında milyonluk arabalarını evlerini lüks yaşantıları konuşulan çakma osmanlılar
    Cevapla
  • Gurbet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var, adam kendini oyuncu olarak geliştirmiş, hakkını da veriyor. Hakkıyla kazandığı para ile ister lüks yaşasın ister normal yaşasın. Sende olsan muhtemelen lüks yaşarsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!