Payitaht Abdülhamid'in Abdülkadir'i Can Sipahi'den yankı uyandıracak proje! Fatih Sultan Mehmet...

TRT1’in unutulmaz dizisi Payitaht Abdülhamid’de 127 bölüm boyunca ‘Şehzade Abdülkadir’ karakteriyle seyircileri etkisi altına alan Can Sipahi’nin yeni projesi kesinliğe kavuştu. Payitaht Abdülhamid yapımının yanı sıra Aşk Yeniden, Beni Böyle Sev, Güneşi Beklerken, İntikam, Öğretmen Kemal ve Yıldız Masalı gibi projelerle kameralar karşısına geçen Can Sipahi, Fatih Sultan Mehmet filmine transfer edildi.

Payitaht Abdülhamid'in Abdülkadir'i Can Sipahi'den yankı uyandıracak proje! Fatih Sultan Mehmet...
Payitaht Abdülhamid'in Abdülkadir'i Can Sipahi'den yankı uyandıracak proje! Fatih Sultan Mehmet...
GİRİŞ 02.08.2022 10:12 GÜNCELLEME 02.08.2022 10:12
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

TRT1’in hafızalardan silinmeyen dizisi Payitaht Abdülhamid’de Sultan 2.Abdülhamid’in ve Bidar Kadınefendi’nin oğlu karakterini oynayan Can Sipahi’den müjdeli haber geldi. ES Film imzasıyla 5 sezon ve 154 bölüm süren Payitaht Abdülhamid’de rol aldığı ‘Şehzade Abdülkadir’ karakteriyle yıldızı parlayan Can Sipahi, Fatih Sultan Mehmet isimli televizyon filminin kadrosuna adını yazdırdı.

ATV'nin yepyeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da arka arkaya transfer! Kadrosu yıldızlar geçidiATV'nin yepyeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da arka arkaya transfer! Kadrosu yıldızlar geçidi

20 Temmuz tarihinde çekimlere başlaması planlanan Fatih Sultan Mehmet projesinin sürpriz transferi Can Sipahi, yine bir tarihi projeyle daha izleyici kitlesinin karşısına geçecek. Ekrem Arslan’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, senaryosunu Murat Kaman’ın kaleme aldığı ve ATV'nin yapımcılığında bulunduğu Fatih Sultan Mehmet filminde İstanbul’un fethi anlatılacak. Osmanlı İmparatorluğu’nun 7.padişahı Fatih Sultan Mehmed’i üstlenecek olan Can Sipahi, gerek at binme gerekse kılıç kuşanma eğitimi almaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 46
  • Savaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncu, gecen filmde çok sünepe kaldığı icin mi seçilmiş. Fatih rolune daha baskin, etkileyici, güçlü bir karakter gerekirdi. Alp Navruz, Akinci rolundeki Şükrü Özyildiz, yine Kenan Imirzalioglu gibi bir cok isim olabilir, niye bu. Ruhunu yansitacak biri degil. Bastan gitti film. Hem de Fatih icin böyle umursamazlik, siradan biri, cok ayip olmuş.
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Derdiniz tarih anlatmak falan değil kendinize rant çıkarmak. Gerçekten tarihi göstermekse derdiniz aşk meşki bırakıp 5-10 bölüm belgesel tarzı dizi çekin, senede 3-5 sultanı anlatın insanlar tarihi görüp öğrensin
    Cevapla
  • Laz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim izler belgeseli, gider tarih kitabi okur, mesele, sadece dizi izleyenlere ogretmek, gercek duygu dusunceyi ruhu vererek, yaşatarak, tarihi ogretmek. Belgeselle ruhunu anlayamazsin. Senin derdin de kultur, kimlik, bilinc akışını engellemek.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle diziler yapıp iyicene milleti Baydınız .Birde kadro yönetmen senarist ,dekor oyuncular hepsi sıfır .Ne olur yapmayın dizi yapmayı çok berbat
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin beğenmediğin diziler dünyada en çok izlenenler arasında, eleştirebilirsin, daha iyisi olabilir, reyting kaygısı ile konuyu dağıtıyorsunuz, verilmesi gereken mesaj askıda kalıyor...vs diye. Ama bu yorum biraz acımasız. Bir de vatansız rumuzlu arkadaş yazdıklarınla rumuzun uyuşmuyor, vatansız ne demek ya. Vatansız insanda saydığın değer yargıları da olmaz.
    Cevapla
  • Vatansiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi genclerimiz, uyduruk, iftira dolu, rezil filmleri izlesin, bos kalan alani dusmanlar kendi atalarina dusman ederek doldursun. Gecin bunlari, muhtesem yüzyıl gibi harem hikayesi anlatmıyor, Turkun kucuk düşürüldüğü dizilere, tepki gosterdin mi
    Cevapla
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar küçük düşürmeyin tarihdeki liderlerimizi. Topkapı sarayındaki fsm kaftanın içinde kim yakışıyorsa o oynasın. Heba etmeyin padişahları.
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Haber başlığına bakar mısınız, payitahtin efsanesi! kim? abdülakadiri oynayan can!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...