Kumpas yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! 15 Temmuz'u anlatan dizide çarpıcı itiraf...

İlk kez 15 Temmuz 2022 tarihinde TRT1’de ekran macerasına atılan Kumpas yapımının sabırsızlıkla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananların iç yüzünü aydınlatan Kumpas projesi izleyenleri bu hafta da ekran başına kilitleyecek. İşte, olayların perde arkasını masaya yatıran Kumpas'a dair merak edilen ayrıntılar…

GİRİŞ 30.07.2022 16:55 GÜNCELLEME 30.07.2022 16:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Çekimleri İstanbul ve Ankara gibi yerlerde yapılan belgesel tadındaki Kumpas projesi TRT1’de yayın başladığı ilk günden bu beri nefes kesen sahneleriyle dizi tutkunlarını etkisi altında bırakıyor. Gerek güçlü konusu gerekse iddialı kadrosuyla seyircilerden tam not alan ve Cuma akşamlarının ilgiyle takip edilen yapımları arasında yer alan Kumpas'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

TRT1’in 3 dizisinde birden oynayan Kaan Taşaner'den sürpriz proje! Diriliş Ertuğrul'la tanınmıştıTRT1’in 3 dizisinde birden oynayan Kaan Taşaner'den sürpriz proje! Diriliş Ertuğrul'la tanınmıştı

Yüzbaşı Burak Akın, Ali Bal, Serdar Tekin gibi isimlerin yer aldığı mini dizi formatındaki Kumpas, 15 Temmuz 2016 tarihinde ‘FETÖ’ tarafından gerçekleştirilen ihaneti hem Türk hem dünya kamuoyuna karşı tartışmaya mahal vermeyecek şekilde gözler önüne seriyor. Polise, askere ve Milli İstihbarat Teşkilatı’na kurulan alçak komployu deşifre eden Kumpas gerçek itirafçıların çarpıcı anlatımlarıyla işleniyor. Yapımcılığını Halis Cahit Kurutlu'nun üstlendiği ve 8 (sekiz) bölümden oluşacak olan Kumpas, FETÖ ihanet çemberinin izleyici kitlesi tarafından daha iyi idrak edilmesine imkan tanıyor.

TRT’den Hür müjdesi! 4 pilotun hikayesini anlatan diziye öyle oyuncular geliyor ki...TRT’den Hür müjdesi! 4 pilotun hikayesini anlatan diziye öyle oyuncular geliyor ki...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • sedanur 1 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle bu yapıtı çok başarılı buldum ama bu yapıtın her yerde paylaşılmaması çok garip bu yapıt avrupa da olsa izlenme rekorları kırardı. Bu kadar gerçekci bir yapıt çok başarılı. 1. bölümdeki "binbaşı yunus can" karakterine bayıldım çok karizmatik ve gerçekten yüz ifadesi falan tam asker helal olsun, bize böyle oyuncular lazım.
    Cevapla
  • akp 1 yıl önce Şikayet Et
    işte aslında 15 temmuzun gerçeği SENARYO....
    Cevapla
  • Mahallenin Delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    O gece havalimanındaydım sabaha kadar amcaoğlumda havalimanına yakın askerdi dışarıyı kendim biliyorum içeriyide o biliyor. Senaryo tiyatro diyen haindir..
    Cevapla
  • Atilla 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu örgütten faydalanmayan siyasi ayakmı vardı. 2002 Öncesi ve sonrası her siyasi iktidar bunlarla mutlaka iş tutmuştur.Ama en fazla içimize sokana ??? bakmak lazım genede .
    Cevapla
  • Mahallenin Delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz bunların 2002 öncesini de biliyoruz ak parti yokkende asker ve polis içinde bunlar çok güçlüydü. Bir general kaç yılda general oluyor ak parti zamanı yuvalansalar öğrenci olup öğrencilik yıllarıda dahil 20 yılda general olan kim var adam 50 yıl önce devletin içine masonlar tarafından sokulmuş herkes uyumuş. Lakin reis çok geç olmadan farketti ipini çekti bunların başka hükümet olsaydı şu an onların elindeydi devlet
    Cevapla
  • Atilla 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu anlatılan ve yaşanan olayları anlattıktan sonra bu adamların itirafçı olupta oyun içinde oyun kurmadıklarına neden bu kadar çok inandınız. Bence çok fazla güvenmek yanlış.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir evi yönetemezsiniz, burada klavye ile devlet yönetirim dersiniz.
    Cevapla
  • sor 1 yıl önce Şikayet Et
    kastle gelenle, 15 temmuzdan sonra başban olacğım diyenler birde ak partide bakanlık yapmış şimdi ya parti kurmuş ya da yurtdışına kaçmış olanlar bu işin siyasi ayağıdır. Ama merak etmesinler bu dünyada yedikleri Anadolu evlatlarının hakları ahirete fitil fitil gelecek burunlarından, o gün herkes herkesten hakkını alacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Apple yeni cihazlarını tanıttı! Sürpriz indirim kararı: Giriş seviyesi 15 bin 999'a düştü
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...