TRT1’in 3 dizisinde birden rol alan Kaan Taşaner'den bomba proje! Diriliş Ertuğrul'la tanınmıştı

Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kut’ül Amare ve Uyanış Büyük Selçuklu olmak üzere toplamda 3 TRT1 dizisinde birden rol alan Kaan Taşaner’den hayranlarını sevindirecek haber geldi. Diriliş Ertuğrul’da Süleyman Şah’ın oğlu ‘Gündoğdu Bey’ karakterini üstlenen ve performansıyla beğeni toplayan Kaan Taşaner, Star TV’de yayın hayatına başlayacak Gecenin Ucunda dizisine transfer edildi.

TRT1’in 3 dizisinde birden rol alan Kaan Taşaner'den bomba proje! Diriliş Ertuğrul'la tanınmıştı
TRT1’in 3 dizisinde birden rol alan Kaan Taşaner'den bomba proje! Diriliş Ertuğrul'la tanınmıştı
GİRİŞ 03.08.2022 09:07 GÜNCELLEME 03.08.2022 09:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tekden Film imzasıyla 2014 – 2019 yılları arasında TRT1’de reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde Sungur Tekin’in ağabeyi ve Ertuğrul Gazi ile Dündar Bey’in kardeşi ‘Gündoğdu Bey’ karakterini oynayan Kaan Taşaner’den müjdeli haber geldi.

Gerek yapımcılığını gerekse senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Mehmetçik Kut’ül Amare dizisindeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Kaan Taşaner, Gecenin Ucunda yapımıyla anlaşma sağladı. Barış Erçetin’in yönetmenliğini üstleneceği ve başrollerini ise Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül ikilisinin paylaşacağı Gecenin Ucunda projesine Kaan Taşaner’in de katılması hayranlarını heyecanını yükseltti.

Kumpas yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! 15 Temmuz'u anlatan dizide çarpıcı itiraf...Kumpas yeni bölüm fragmanında nefes kesen sahne! 15 Temmuz'u anlatan dizide çarpıcı itiraf...

Bir diğer TRT1 dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu’yla geniş kitlelere adından söz ettiren Kaan Taşaner’in senaryosunu Emre Özdür - Başar Başaran’ın kaleme alacağı ve TMC Film ile ALİM Yapım imzasıyla izleyici kitlesinin karşısına geçecek Gecenin Ucunda projesinde hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yanı sıra Mehmetçik Kut’ül Amare’de ‘Süleyman Askeri’ ve Uyanış Büyük Selçuklu’da ‘Mithras’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Kaan Taşaner’in Star TV’de ekran macerasına atılacak Gecenin Ucunda dizisinde Mert karakterini oynayacağı öğrenildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Aydın09 1 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrul ile mi tanındı..ayıp yahu ..ailecek oyuncu adam:))
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    tarihi diziler ve karakterler çok ama çok daha fazla etkileyici bence bir oyuncu için...
    Cevapla
  • Bozuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi karakterlerde daha etkileyici görünüyor, modrrn dizilerde bakalim ayni olacak mi.
    Cevapla
  • master 1 yıl önce Şikayet Et
    filmlerde bu karakterlerin elleri yüzleri pis pasak içinde gösteriliyor atlanan bir konu var o insanlar şimdiki muslümanım diyenlerden daha müslümanlardı ve temizlige abdeste namaza daha özenliydiler filmlerde bu özellikler neden ön plana hiç çıkmıyor ,amerikan filmlerinde bir iki sahne hep kilise konulu oluyor ama bizim dizilerde hiç namaz kılan abdest alan dua eden karakter yok ne hikmetse biz bu muyuz sadece içik içen onun bunun kızına karısına dolanan hep zenginik içinde yatlar katlar sosyete, bu muyuz millet olarak lütfen bu konuda ilgili kişiler kurumlar üstüne düşen yapsın
    Cevapla
  • Alf 1 yıl önce Şikayet Et
    Dirilis ertugrulda bir suru namaz cami mescid dua zikir sahnesi var. Gazaya cikma disinda da hep temiz ve heybetli elbiseler giyiliyor. Sen hangi diziyi izledin acep. Tarih dizileri disindaki pembe dizilerden bahsediyorsan haklisin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor