Ben Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu hanesine ekledi! Kadrosu yıldızlar geçidi

2015 – 2021 yılları arasında ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Özer Çetiner’ karakteriyle damgasını vuran ve 1-53 bölümleri arasında rol alan Hakan Karahan, Ben Bu Cihana Sığmazam’la anlaşma sağladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yanı sıra Sen Çal Kapımı, Yasak Elma, Kadın, Zeytin Tepesi, Kaçak gibi projelerde kameralar karşısına geçen Hakan Karahan, Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Dumrul’ karakteriyle ekranlara bomba gibi dönüyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu hanesine ekledi! Kadrosu yıldızlar geçidi
Ben Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu hanesine ekledi! Kadrosu yıldızlar geçidi
GİRİŞ 10.08.2022 15:06 GÜNCELLEME 10.08.2022 15:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ünal’ın sağ kolu ve masanın üyesi ‘Özer Çetiner’ karakteriyle ortalığı kasıp kavuran Hakan Karahan’dan hayranlarını sevindirecek haber geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da senaryo gereği masaya ihanet eden ve beraberinde Oktay Kaynarca’nın üstlendiği Hızır Çakırbeyli karakteri tarafından öldürülmesi sonucunda projeye veda eden Hakan Karahan, Ben Bu Cihana Sığmazam’a transfer edildi.

TRT1 Mükemmel Eşleşme’ye çok konuşulacak transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle keşfedilmiştiTRT1 Mükemmel Eşleşme’ye çok konuşulacak transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle keşfedilmişti

Yönetmenlik koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu ve senaryosunu ise Melis Civelek ile Zeynep Gür ikilisinin kaleme aldığı Yasak Elma dizisinde ‘Nadir Kılıç’ karakteriyle popülaritesini artıran Hakan Karahan’ın Ben Bu Cihana Sığmazam’da hangi rolle ekran önüne çıkacağı kesinleşti.

2020 – 2021 yılları arasında MF Yapım imzasıyla yayına giren, Hande Erçel ile Kerem Bursin ikilisini bir araya getiren Sen Çal Kapımı’da üstlendiği ‘Alexender Zucco’ karakterini oynadıktan sonra herhangi bir projede yer almayan Hakan Karahan, Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Dumrul’ karakteriyle gümbür gümbür geliyor.

Yalnız Kurt 2. sezon öncesi 'Barış Serbey' bombası patladı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan...Yalnız Kurt 2. sezon öncesi 'Barış Serbey' bombası patladı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • M.Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP destekçilerinin çektiği filimlere bak. Ula memleket ah memleket.
    Cevapla
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka işimiz yok size prim kazandırcam benim o kadar boş değersiz zamanım yokkkkk...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!