Show TV Aziz dizisinin başroldeki ismi son noktayı koydu! Murat Yıldırım’dan jet yanıt…

O3 Medya imzasıyla 5 Kasım 2021’den bu yana Show TV kanalında yayına giren Aziz dizisinde başrol üstlenen Murat Yıldırım hakkında hayranlarını hüsrana uğratacak bir iddia ileri sürülmüştü. Volkan Yazıcı’nın senaryosunu kaleme aldığı Aziz projesinin kadrosundan Murat Yıldırım’ın çıktığı ortaya atılmıştı. Aziz dizisinin Aziz Payidar’ı Murat Yıldırım iddialar karşısında son noktayı koydu.

Show TV Aziz dizisinin başroldeki ismi son noktayı koydu! Murat Yıldırım’dan jet yanıt…
Show TV Aziz dizisinin başroldeki ismi son noktayı koydu! Murat Yıldırım’dan jet yanıt…
GİRİŞ 10.08.2022 08:52 GÜNCELLEME 10.08.2022 08:52

Yönetmenlik koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu ve proje tasarımını ise Zeynep Günay Tan’ın üstlendiği Aziz dizisinin kilit ismi Murat Yıldırım’da dair şaşırtıcı bir iddia ortaya atılmıştı.  Saner Ayar’ın yapımcılığında bulunduğu Aziz dizisinde Edip Payidar’ın oğlu ‘Aziz Payidar’ karakteriyle gönülleri fetheden Murat Yıldırım’ın projeyle yollarını ayırdığı söyleniyordu.

TRT1 Gönül Dağı’yla anlaştığı söyleniyordu! Ünlü oyuncudan ters köşeye yatıracak projeTRT1 Gönül Dağı’yla anlaştığı söyleniyordu! Ünlü oyuncudan ters köşeye yatıracak proje

‘Dilruba Paşazadeoğlu’ karakterini oynayan Damla Sönmez ve ‘Efnan Payidar’ karakterini oynayan Simay Barlas’la başrolleri paylaşan Murat Yıldırım hakkında çıkan iddialar karşısında son noktayı koydu. Yeni sezona sayılı günler kala ekranların sevilen oyuncusu Murat Yıldırım gerçekleştirdiği yazılı açıklamasıyla izleyenlerin kafasında oluşan soru işaretlerini giderdi.

TRT1 Mükemmel Eşleşme’ye ses getirecek transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle tanınmıştıTRT1 Mükemmel Eşleşme’ye ses getirecek transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle tanınmıştı

İddiaların hiçbir şekilde gerçekliği yansıtmadığını belirten ve yeni sezonda macerasına kaldığı yerden devam edeceği müjdesini veren Murat Yıldırım, ‘’Herkese merhaba… Bazı haberler gördüm; diziye dönmeyeceğime dair… Bunlar doğru değil. Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendim ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım. Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi hepsi bu… Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım. Size Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikayeyle döneceğini sözüne verebilirim. Sevgiler…” şeklinde ifadeler kullandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu hanesine ekledi! Kadrosu yıldızlar geçidiBen Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu hanesine ekledi! Kadrosu yıldızlar geçidi

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi