TRT1 Gönül Dağı’yla el sıkıştığı söyleniyordu! Ünlü isimden ters köşeye yatıracak proje

TRT1’in büyük ilgi gören projesi Gönül Dağı’yla anlaşma sağladığı iddiası ileri sürülen Sıla Türkoğlu, yeni projesiyle herkesi ters köşeye yatırdı. Ağlama Anne, Yemin ve Emanet gibi dizilerde oyunculuk performansı sergileyen Sıla Türkoğlu, Show TV’de yayın hayatına başlayacak Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna adını yazdırdı.

TRT1 Gönül Dağı’yla el sıkıştığı söyleniyordu! Ünlü isimden ters köşeye yatıracak proje
TRT1 Gönül Dağı’yla el sıkıştığı söyleniyordu! Ünlü isimden ters köşeye yatıracak proje
GİRİŞ 11.08.2022 08:50 GÜNCELLEME 11.08.2022 08:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süreç Film imzasıyla 2018’de ATV’de yayına giren, yapımcılığını İsmail Gündoğdu ile İnci Gündoğdu ikilisinin üstlendiği Ağlama Anne dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini elde eden Sıla Türkoğlu’nun yeni adresi belli oldu. 18 Şubat 2019’dan beri Kanal 7 ekranlarında ekran başındakilerin karşısına geçen Yemin dizisinde rol aldığı ‘Suna Tarhun’ karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan Sıla Türkoğlu’nun Gönül Dağı dizisiyle anlaştığı söyleniyordu.

Show TV Aziz dizisinin başroldeki ismi son noktayı koydu! Murat Yıldırım’dan jet yanıt…Show TV Aziz dizisinin başroldeki ismi son noktayı koydu! Murat Yıldırım’dan jet yanıt…

Senaryosunu Başak Yazı Odası’nın kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Serkan Mut ve Ayhan Özen’in oturduğu Emanet dizisinde ‘Seher Kırımlı’ karakterini üstlenen ve ilerleyen süreçte ise apar topar projeden ayrılan Sıla Türkoğlu’nun Gönül Dağı’na geleceği iddiası asılsız çıktı. Sıla Türkoğlu, Gold Film imzasıyla Show TV kanalında ekran macerasına atılmaya hazırlanan ve şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kızılcık Şerbeti dizisiyle sözleşme imzaladı.

TRT1 Mükemmel Eşleşme’ye ses getirecek transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle tanınmıştıTRT1 Mükemmel Eşleşme’ye ses getirecek transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle tanınmıştı

Senaristliğini Melis Gür ve Melis Civelek’in üstlendiği, Kırmızı Oda'nın Meliha'sı Evrim Alasya ile Evlilik Hakkında Her Şey'in Efe'si Barış Kılıç ikilisini bir araya getiren Kızılcık Şerbeti projesinde farklı kutupta olan iki ailenin hikayesi gözler önüne serilecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu hanesine ekledi! Kadrosu yıldızlar geçidiBen Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu hanesine ekledi! Kadrosu yıldızlar geçidi

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • ARSLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kızı hiç sevemedim. İyi ki gelmemiş
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    ya gelmesin bu fırlama ünlüler gidin bi anadolu kızı bulun ya. yeter putlaştırdınız iyice şu soytarı sosyeteyi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...