Arka Sokaklar’a 5 oyuncu birden katılıyor! 17. sezon öncesi sevilen diziye peş peşe transfer

Türker İnanoğlu’nun sahibi olduğu Erler Film imzasıyla 632 bölümdür yayın hayatını devam ettiren Arka Sokaklar dizisine yeni sezon öncesi 5 oyuncu birden katıldı. Heyecanın ardı arkası kesilmediği ve her hafta aksiyon yüklü sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Arka Sokaklar’a Batuhan Ekşi, Cem Uçan, Cansın Çekili, Nuray Hüseynova ve Sebahat Kumaş geliyor.

Arka Sokaklar’a 5 oyuncu birden katılıyor! 17. sezon öncesi sevilen diziye peş peşe transfer
Arka Sokaklar’a 5 oyuncu birden katılıyor! 17. sezon öncesi sevilen diziye peş peşe transfer
GİRİŞ 11.08.2022 08:30 GÜNCELLEME 11.08.2022 08:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul ikilisinin senaryosunu yazdığı ve müziklerini ise Murat Evgin’in bestelediği Arka Sokaklar dizisine 17. sezon öncesi 5 transfer birden yapıldı. Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği ve 31 Temmuz 2006’dan bu yana ekranlarda varlık gösteren Arka Sokaklar, kadrosuna taze kan getiriyor.

Show TV Aziz dizisinin başroldeki ismi son noktayı koydu! Murat Yıldırım’dan jet yanıt…Show TV Aziz dizisinin başroldeki ismi son noktayı koydu! Murat Yıldırım’dan jet yanıt…

Orhan Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı, başrollerini ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, ve Özgür Ozan İlker İnanoğlu gibi birbirinden iddialı isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar’a gelecek oyuncular tek tek açıklandı. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan ve nefes kesen sahneleriyle izleyenlere unutulmayacak dakikalar yaşatan Arka Sokaklar’a Batuhan Ekşi, Cem Uçan, Cansın Çekili, Nuray Hüseynova ve Sebahat Kumaş katılıyor.

TRT1 Gönül Dağı’yla anlaştığı söyleniyordu! Ünlü oyuncudan ters köşeye yatıracak projeTRT1 Gönül Dağı’yla anlaştığı söyleniyordu! Ünlü oyuncudan ters köşeye yatıracak proje

1)Batuhan Ekşi:

Arka Sokaklar’la anlaşma sağlayan Batuhan Ekşi, Elimi Bırakma, Kalbimdeki Deniz, Yaz’ın Öyküsü, Göç Zamanı, İntikam, Medcezir, Sihirli Annem gibi dizilerde kameralar karşısına geçmiştir.

2)Cem Uçan:

Arka Sokaklar ekibine adını yazdıran Cem Uçan, Payitaht Abdülhamid, Diriliş Ertuğrul, Filinta gibi yapımlarda boy göstermiştir.

3)Cansın Çekili:

Arka Sokaklar’la sözleşme imzalayan bir başka isim olan Cansın Çekili, Erkenci Kuş, Mucize Doktor ve Çocuk gibi dizilerde ekran önüne çıkmıştır.

4) Nuray Hüseynova:

Arka Sokaklar projesiyle el sıkışan Nuray Hüseynova, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde oyunculuk performansını sergilemiştir.

5)Sebahat Kumaş:

Arka Sokaklar yapımına dahil edilen bir diğer oyuncu Sehabat Kumaş, Zümrüdüanka, Kalbimdeki Deniz, Karagül ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde yer almıştır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Oze 1 yıl önce Şikayet Et
    16 Yıldır Artık Sıkılmadınızmı ? Aynı konular , Aynı Senaryolar,, Yeter Artık Ya..
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu oyuncuların içinde en başarılısı Nuray Hüseynova çünkü rol aldığı dizi covit başında kanal7 de 4 oyuncuyla başlayan fakir dizi ama sonunda bir oyuncu kazandırmış(!)
    Cevapla
  • Numan 1 yıl önce Şikayet Et
    632 Bölüm mü? Nedir bu kardeşim Brezilya dizisi mi? Liseli ergenlerin yıl sonu okul müsameresi tadında bir dizicik. Basit ve yapmacık. Don lastiği gibi sündürmenin bir anlamı yok.
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey tadında kalırsa güzeldir. 16 yıl çok uzun bir süre. Bence artık ömrünü tamamlaması lazım. Zafer ergin 80 yaşında, Neredeyse artık bastonla kamera karşısına çıkacak.
    Cevapla
  • vatandash 1 yıl önce Şikayet Et
    evet hepimiz hidayete erdik simdi.. 10 puan bes yildiz ahiret hayatimiz oldu simdi.. bos isler..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!