Engin Altan Düzyatan'ın sıcak baktığı Rehber'de işler istenildiği gibi olmadı! Üzen haber...

Heyecanın ardı arkasının kesilmediği Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan ayrılan Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz aylarda Rehber dizisiyle anlaşmıştı. TRT1’de her Perşembe akşamı yayına giren Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda rol icabı Kalimnos, Modon, Cicel ve Cezayir’i fetheden Engin Altan Düzyatan’ın yepyeni projesi Rehber’le alakalı üzücü haber geldi.

Engin Altan Düzyatan'ın sıcak baktığı Rehber'de işler istenildiği gibi olmadı! Üzen haber...
Engin Altan Düzyatan'ın sıcak baktığı Rehber'de işler istenildiği gibi olmadı! Üzen haber...
GİRİŞ 05.09.2022 10:14 GÜNCELLEME 05.09.2022 10:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nin kilit ismi Engin Altan Düzyatan, Midilli Sipahi Yakup Ağa’nın 3.oğlu ‘Hızır Reis’ karakterini üstleniyordu. Tek sezonluk sözleşmesinin sonuna gelen Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan ayrıldıktan çok kısa bir zaman sonra Rehber isimli projenin ekibine ismini yazdırmıştı.

TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'nun Tuğrul Bey'inden kötü haber! Barış Bağcı'dan üzücü kararTRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'nun Tuğrul Bey'inden kötü haber! Barış Bağcı'dan üzücü karar

Yılmaz Şahin’in senaryosunu kaleme alacağı ve yapımcılığını ise Gold Film’in üstleneceği Rehber dizisinden hayal kırıklığına sebebiyet verecek bir haber geldi. Yönetmenlik koltuğunda Hakan Kırvavaç’ın oturacağı ve trajik bir hikayeyle seyircilerin karşısına geçecek olan Rehber projesinin şimdilik askıya alındığının bilgisine ulaşıldı.

8 bölüm çekilmesi kararlaştırılan ve yatılı okulda eğitim gören 3 kızın başından geçen çarpıcı olayların aktarılacağı Rehber’in ertelenmesinin arkasında yatan neden henüz bilinmiyor. Bilindiği gibi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda ‘Oruç Baba’ ve ‘Oruç Barbaros’ lakabını alan, hain Cezayirli ve Don Diego tarafından öldürülmesi sonucunda senaryosu biten Engin Altan Düzyatan’ın hayranlarının karşısına çıkacağı tarih belirsizliğini koruyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • ferhat3436 1 yıl önce Şikayet Et
    tarihi bir karakteri oynarken iyi düşüneceksin eğer kendini rolden daha üstün görürsen seyircide seni yerle yeksan etmesini bilir.
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Alişan haberi yokmu
    Cevapla
  • meteee 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlari zengin ediyoruz .Sonra bize sövüyorlar
    Cevapla
  • sultan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam kendini harcayacak haberi olmayacak
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık dikiş tutmaz bu adam!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu