Gönül Dağı'nın Dilek'i son sahnelerini oynamaya geliyor! Etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız

TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’ndaki ölüm sahnesiyle çok geniş bir kitleyi yasa boğan Gülsim Ali, 3.sezonda kısa süreliğine de olsa dönüş yapmaya hazırlanıyor. Anadolu insanının sımsıcak yaşantısına ışık tutan Gönül Dağı’nın yeni sezonunda Gülsim Ali’nin sürpriz sahneleri izleyenlerin yüreğini sızlatacak.

Gönül Dağı'nın Dilek'i son sahnelerini oynamaya geliyor! Etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız
Gönül Dağı'nın Dilek'i son sahnelerini oynamaya geliyor! Etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız
GİRİŞ 25.08.2022 09:33 GÜNCELLEME 25.08.2022 09:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT1’de iki sezondur birbirinden etkileyici görüntüleriyle hayranlık duygusu uyandıran Gönül Dağı dizisinden sevindirici haber geldi. Gönül Dağı’nda senaryo gereği taşların düşmesi sonucunda ağır yaralanan ve ölüm kalım savaşını kaybeden Gülsim Ali üçüncü sezonda tekrardan dönecek.

Engin Altan Düzyatan'ın şansı yaver gitmedi! Yeni dizisi Rehber’den hüsrana uğratacak haberEngin Altan Düzyatan'ın şansı yaver gitmedi! Yeni dizisi Rehber’den hüsrana uğratacak haber

Oyunculuk kariyerinde Payitaht Abdühamid, Diriliş Ertuğrul, Hanım Köylü, Seddülbahir 32 Saat gibi projelerle kameralar karşısına geçen Gülsim Ali, Gönül Dağı’ndaki performansıyla seyircisine unutulmayacak dakikalar yaşatmıştı. Gönül Dağı’nda senaryo gereği sonsuzluğa uğurlanan ve vefatıyla Taner’in ciğerini parçalayan Gülsim Ali’nin acıklı sahnelerine kısa bir süreliğine de olsa yer verilecek.

Berk Atan’ın üstlenmiş olduğu ‘Taner Kaya’ karakteri hayat mücadelesini yitiren eşini rüyasında görecek ve Dilek’in oğlunu sevdiği görüntüler izleyenlerin yüreğine bir ok gibi saplanacak. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde 3.sezon çekimlerinin yapılmaya başlandığı ve hazırlıkların sıkı bir tempoda yürütüldüğü öğrenilen Gönül Dağı dizisine Gülsim Ali’nin bir kez daha gelecek olması izleyenlerin yüzünü gülümsetti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Kerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziye tekrar geri dönmeli.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzatmaya gerek yok bence kaldığı yerden devam etsin giden gitmiştir.. farah zeynep gibi bu da başladı yarıda bırakıp gitsinler yapımları millet enayi ya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti