Kuruluş Osman tutkunlarının merakını artıracak transfer! Destan'ın güçlü ismi dahil oluyor

ATV’de Salı akşamları yayına giren Destan dizisinin final bölümüne sayılı günler kala İpek Karapınar dikkat çeken bir karara imza attı. Aksiyonun dur durak bilmediği Destan’da ilk bölümden bu yana Çolpan Han karakteriyle izleyenleri etkisi altına alan İpek Karapınar, Kuruluş Osman’la el sıkıştı.

Kuruluş Osman tutkunlarının merakını artıracak transfer! Destan'ın güçlü ismi dahil oluyor
Kuruluş Osman tutkunlarının merakını artıracak transfer! Destan'ın güçlü ismi dahil oluyor
GİRİŞ 07.09.2022 09:33 GÜNCELLEME 07.09.2022 09:33
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan ve reytinglerde istikrarlı bir biçimde başarı kaydeden Destan’ın final yapacağı bilgisi paylaşılmıştı. Destan’da üstlendiği ‘Çolpan Han’ karakteriyle izleyici kitlesinin beğenisini kazanan ve iddialı bir performans ortaya koyan İpek Karapınar Kuruluş Osman’la anlaşma sağladı.

TRT1’in sevilen dizisi Balkan Ninnisi’ne peş peşe transfer! 2 isim birden sözleşme imzaladıTRT1’in sevilen dizisi Balkan Ninnisi’ne peş peşe transfer! 2 isim birden sözleşme imzaladı

Nöbet, Kırgın Çiçekler, Küçük Sırlar, Kurtlar vadisi Pusu, Hatırla Sevgili ve Köprü gibi projelerde boy gösteren İpek Karapınar, Destan dizisinin sona ermesinin hemen ardından kuruluş Osman’la kameralar karşısına geçecek. Destan’da Dağ Hanlığı’nın başı olan, Alpagu Han tarafından sürgün edilen ve Akkız’ında Han’ı olan İpek Karapınar’ın Kuruluş Osman ekibine dahil edilmesi hayranlarını heyecanlandırdı.

Teşkilat’ın atmosferini farklılaştıracak transfer! Erken final yapınca Çağlar Ertuğrul’un yerine…Teşkilat’ın atmosferini farklılaştıracak transfer! Erken final yapınca Çağlar Ertuğrul’un yerine…

Yorucu ve yoğun geçen 3 sezonu arkasında bırakan ve 4. sezonuyla macerasını hız kesmeden sürdürecek olan Kuruluş Osman’ın yeni transferi İpek Karapınar, sürpriz sahneleriyle ortalığı kasıp kavuracak. Proje tasarımını, senaristliğini ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ile Metin Günay’ın oturduğu Kuruluş Osman’ın yeni sezonunun Ekim ayının başında başlaması bekleniyor.

Alparslan Büyük Selçuklu oyuncusu Barış Bağcı'dan hayranlarını üzecek haber! Bundan sonra...Alparslan Büyük Selçuklu oyuncusu Barış Bağcı'dan hayranlarını üzecek haber! Bundan sonra...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizlerde Müzik sesinden konuşmalar anlaşılmıyor. Neden Müziği bu kadar yüksek yapıyorlar. Birde Burunlarında konuştukları zaman hiç anlaşılmıyor. Yabancı Dizilerde bizde olan Müzik Gürültüsünün Yüzde bir bile yok.
    Cevapla
  • Levitra20 1 yıl önce Şikayet Et
    bu hatun kurulus osmana gelirse dizi son sezonunu yasar.Hangi dizide oynadiysa sonunu getiremedi..
    Cevapla
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman güzel bir konu dizi olarak ama Osman karakterini oynayan kişi bu rolü beceremiyor ilk iki bölümü seyrettim dahada seyretmedim Ertuğrul daha güzeldi Osman rolünü oynayan kişi ambiansını bozuyor dizinin
    Cevapla
  • Bahaneeee 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek bölümle bir diziye, oyuncu performansina karar verilmez, siz başlamadan karar vermişsiniz belliki. Dirilişin ilk bolumleri de acemice, gittikce ustalasir tum film ve oyuncular.
    Cevapla
  • başkentli 1 yıl önce Şikayet Et
    diriliş ertuğrulun ilk bölümü ile son bölümü arasındaki oyuncu performaslarına bi bakmanı isterim. kuruluş osmanda her geçen gün kalitesini artıracaktır düşüncesindeyim.
    Cevapla
  • TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş ilerleyen bölümlerdeki performansı müthiş. Normalde yerli film izlemem ama harbi performansı her bölüm arttırmış.
    Cevapla
  • TONTON 12 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben sıkıldım artık bu dizilerden hep aynı senaryo
    Cevapla
  • Gurbetten 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahte kahramanlari seyretmeye doymuyorsunuz süperman örümcek Adam batman ... ama mesele Türk tarihinle alakali olunca hemen olmuyor biktim falan filan Türk milleti kadar gercek tarihden kahramanlarina düman olan bir millet yok...neyse
    Cevapla
  • ne yapalım 1 yıl önce Şikayet Et
    sizi nasıl eglendirebiliriz tonton amca? yıllardır çekilen sayısız ve anlamsız saçma entrika-mafya-uçuk kaçık gerçek hayat ve toplumla hiç ilgisi olmayan dizilerden mi istersiniz?
    Cevapla
  • ulğolimak 1 yıl önce Şikayet Et
    oyuncu transferi değil, senaryo transferi istiyoruz. adam akıllı gerçeğe uygun senaryo istiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu