TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'dan bir yıldız daha kayıyor! Böyle olacağını kimse ummazdı

TRT1’de Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Alparslan Büyük Selçuklu’da yeni sezon öncesi yaprak dökümü yaşanıyor. Reyting listesini altüst eden Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Selçuklu Sultanı’ ve ‘Çağrı Bey’in kardeşi’ rolüyle isminden bahsettiren Barış Bağcı projeye veda ediyor.

TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'dan bir yıldız daha kayıyor! Böyle olacağını kimse ummazdı
TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'dan bir yıldız daha kayıyor! Böyle olacağını kimse ummazdı
GİRİŞ 23.09.2022 10:11 GÜNCELLEME 23.09.2022 10:11
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Yeni sezon için hazırlıkların tam gaz devam ettiği ve birbirinden sürpriz isimlerin dahil edildiği Alparslan Büyük Selçuklu’da beklenmedik vedanın yankıları hissedilecek. Heyecanın bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle reytingleri sallayan Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Tuğrul Bey’ karakterini üstlenen Barış Bağcı projeden çekiliyor.

Engin Altan Düzyatan'ın şansı yaver gitmedi! Yeni dizisi Rehber’den hüsrana uğratacak haberEngin Altan Düzyatan'ın şansı yaver gitmedi! Yeni dizisi Rehber’den hüsrana uğratacak haber

Bilindiği gibi görüntü yönetmenliğini Hakan Dilber’in üstlendiği ve müziklerini ise Batuhan Fırat ile Mustafa Güzel’in bestelediği Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ekibine Bora Cengiz, Umut Karadağ, Serhat Tutumluer, Kayra Zabçı ve Öykü Gürman yerleştirilmişti. Proje tasarımını, yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk'un yaptığı Alparslan Büyük Selçuklu'da Çağrı Bey’in kardeşi ve Selçuklu Sultanı karakteriyle adından söz ettiren Barış Bağcı'nın vedası izleyenleri şaşkına çevirdi.

Bilindiği gibi Gümüş, Kırık Kanatlar, Yaprak Dökümü gibi projelerde boy gösteren Barış Bağcı asıl büyük çıkışını Diriliş Ertuğrul dizisinde rol aldığı 'Baycu Noyan' karakteri sayesinde yakalamıştı. Öte yandan Rana Mamatlıoğlu'nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenlik koltuğunda Çiğdem Bozali ile Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı projesinde 'Cüneyt' karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu'da Alparslan'ın amcası ve Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun ilk hükümdarı rolüyle geniş kitleler tarafından tanınan Barış Bağcı, şu günlerde yeni gelen projeleri değerlendirmeye başladı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 32
  • Şereflikoçhisarlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer öncelikli maksat Türk gençliğine ve dünyaya Türk tarihini anlatıp güzel bir eser bırakmak değilde her şey paraysa olabilir yarıda bırakıp gidersin.
    Cevapla
  • zekeriya 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle türkün dizisine türk olmayana rol verirsen yolda kalırsın
    Cevapla
  • Yüz akı ekip 1 yıl önce Şikayet Et
    Barışda abisi çağrı erdinçde alparslanın son bölümde öldürdûğü tekfur kekavmenosda çok iyi oyuncular işlerini çok iyi yapıyorlar bu yüzden de dizi izllenme rekorları kırıyor bu oyuncular gerçek hayatlarında da sanatçı ünvanını hak edecek şekilde yaşayan arkadaşlar bravo
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacaktı, Alparslan ile birlikte mi yönetecekti selçukluyu.
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    İste böyle Dizilerde isim yaptıktan sonra kopuşlar Dizilerde Yanlış Seneryolar ile Tarihi gerçeklerden uzaklaşıyor?.
    Cevapla
  • AKİF 1 yıl önce Şikayet Et
    seçim yaklaşıyor ondan ayrılıyorlar trt dizilerindeki oyuncular ama bunu kimse dile getirmez olur ya seçimi muhalefet kazanırsa bize taraf derler diye mesele bu
    Cevapla
  • Reiss 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamanın zirvesindesin
    Cevapla
  • Reiss 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamanın zirvesindesin
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • izmitli 1 yıl önce Şikayet Et
    hayatımda bu kadar saçma sapan bi yorum görmedim herşeyi siyate bağlıyosunuz ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı