Ben Bu Cihana Sığmazam fragmanında ortalığı tozu dumana katacak sahne! Nefesleri kesti...

Hanesine 1 dizi projesi daha ekleyen ATV, şimdiden merak uyandırmayı başaran Ben Bu Cihana Sığmazam dizisini nihayet görücüye çıkardı. Gerek kadrosu ve oyunculuk performanslarıyla gerekse senaryosuyla göze çarpan Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir Türk'ün sözleri olay oldu.

GİRİŞ 26.09.2022 10:29 GÜNCELLEME 26.09.2022 10:29
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın tanıtımında, 'Tüm İstanbul'a haber salın! Yokluğumda kim kendini adam yerine koyduysa bilsin ki Cezayir Türk geri döndü!' sözleri ortalığı kasıp kavurdu. 'Biz Karadenizli Cezayir Türk'ü tanırdık, ama bir de Buharalı Temur Turan varmış!' çıkışı Ben Bu Cihana Sığmazam'da aksiyon ve gerilim tavan yaptırdı.

Onur Tan, Seyfi Şahin ve Oktay Kaynarca'nın kurucusu olduğu Güzel Adamlar Medya imzasıyla ATV ekranındaki yerini almaya hazırlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın fragmanı izleyenler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

Kuruluş Osman'da 4. sezon öncesi ağızları açık bıraktıran transfer! Destan biter bitmez...Kuruluş Osman'da 4. sezon öncesi ağızları açık bıraktıran transfer! Destan biter bitmez...

Çekimleri Özbekistan ile İstanbul'da gerçekleştirilecek olan ve senaristliğini Mahinur Ergun, Yusuf Reha Alp ve Ali Can Yaraş'ın üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam'da heyecan yüklü sahnelerin ardı arkası kesilmeyecek. Onur Tan'ın yönetmeni olduğu dizide Oktay Kaynarca'nın oynayacağı 'Cezayir Türk' isimli karakterin eylemleriyle olaylar şekillenecek. 

Teşkilat ortamına canlılık getirecek transfer! Projeyle vedalaşan Çağlar Ertuğrul’un yerine…Teşkilat ortamına canlılık getirecek transfer! Projeyle vedalaşan Çağlar Ertuğrul’un yerine…

Zekeriya Kurtuluş'un görüntü yönetmenliğini yapacağı, Ercan Saatçi'nin müziklerini besteleyeceği Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir Türk, hem ailesinin güvenliğini temin edebilmek hem devletin bekasını koruyabilmek adına öldü gösterilecek ve yepyeni bir hayata adım atacak.

Ece İnanç'ın uygulayıcı yapımcılığında bulunduğu Ben Bu Cihana Sığmazam'da ailesini arkasında bırakmak mecburiyetinde kalan Cezayir Türk'ün karşısına Firuze'nin çıkması sonucunda işlerin rengi değişecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 44
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşemdi zevkle izledimemeği geçenlere oyunculara teşekkürler ederim.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk bölümü izledim ama beğenmedim...
    Cevapla
  • meyyid 1 yıl önce Şikayet Et
    diziyi izledim ama hoşuma gitmedi.bu role bu fizik yakışmıyor.adı var diye 1.60 boyunda süperman olur mu.buda aynı..
    Cevapla
  • seckın 1 yıl önce Şikayet Et
    ulkeye tekrar heyecan getırdı guzel yapım ellerıne saglık kotu yorum yazanlar siz cizgi film yapin sonra bakalım ne yapabilirsiniz diye pardon siz bir slayt yapin bakalım yapabiliyormusunuz
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    dan dan dan dun dun dun başka birşey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?