Teşkilat 3. sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'nun Fehmi'si katılıyor! Taşları yerinden oynatacak

2014 – 2016 yılları arasında Kurtlar Vadisi’nde üstlendiği ‘Fehmi Kuzuzade’ karakteriyle farklı bir soluk getiren Levent Can, Teşkilat’ın 3. sezonunda boy göstermeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi’nin yanı sıra Arıza, Vatanım Sensin, İçerde, Ezel, Kavak Yelleri, Emret Komutanım ve Tatlı Hayat gibi projelerde kameralar karşısına geçen Levent Can, Teşkilat’la anlaşma sağladı.

Teşkilat 3. sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'nun Fehmi'si katılıyor! Taşları yerinden oynatacak
Teşkilat 3. sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'nun Fehmi'si katılıyor! Taşları yerinden oynatacak
GİRİŞ 29.08.2022 13:12 GÜNCELLEME 29.08.2022 13:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Pana Film’in kurucusu Necati Şaşmaz’ın yapımcılığını üstlendiği ve aksiyon, dram, politik türdeki Kurtlar Vadisi Pusu’nun Fehmi Kuzuzade’sinden heyecanlandıran haber geldi. Kurtlar Vadisi Pusu’da senaryo gereği Vahap Kuzuzade’nin oğlu, Yusuf ve Kenan’ın babası olan Levent Can, oynadığı karakterle hafızalarda kalıcı bir iz bırakmıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam fragmanında ortalığı sallayan sahne! Herkes bunu konuşuyorBen Bu Cihana Sığmazam fragmanında ortalığı sallayan sahne! Herkes bunu konuşuyor

Son olarak 2020 – 2021 yılları arasında O3 Medya imzasıyla Show TV’de dizi severlerle buluşan Arıza dizisinde rol alan Levent Can, verdiği aranın ardından Teşkilat dizisinden gelen teklifi kabul etti. Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği Arıza dizisinden sonra herhangi bir projede görünmeyen Levent Can, Teşkilat dizisine ismini yazdırdı.

Yalnız Kurt, EDHO ile Kara Sevda'nın kilit ismini kaptı! Seyircinin gözü kulağı ona çevrildiYalnız Kurt, EDHO ile Kara Sevda'nın kilit ismini kaptı! Seyircinin gözü kulağı ona çevrildi

Recai Karagöz’ün yönetmenlik koltuğunda oturduğu Arıza dizisinde rol aldığı ‘Fuat Ersoylu’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Levent Can, Teşkilat’ta kötü adamı oynayacak.

Bilindiği gibi ekranların aranan siması Levent Can, televizyon dünyasına ilk adımı Med Yapım imzasıyla 2001 – 2004 yılları arasında Show TV’de ekrana taşınan komedi dizisi Tatlı Hayat’la atmıştı. Başrollerini Haluk Bilginer ve Türkan Şoray gibi tecrübeli isimlerin paylaştığı Tatlı Hayat dizisinde, ‘Katil Tavşan’ karakteriyle ilk oyunculuk tecrübesini kazanmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • goçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim İçin Bu Dizi Bitti Artık ,Nerede Vatan Düşmanı Var ,Gezide 2 Ağaç İçin Vatanı Devleti Yıkmaya Çalışanları Siz Toplayın Onları , Daha Sonra Kendiniz Oturup İzlersiniz..........
    Cevapla
  • Yaşar aga 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen dediğin gibi. İş işten geçti artık.
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi çok iyi.. Yeni oyuncularla daha iyi olacak.
    Cevapla
  • mtdrgn 1 yıl önce Şikayet Et
    her dizide kurtlar vadisinden oyuncu var neredeyse. bütün iyi oyuncuları bünyesine kattı zamanında.
    Cevapla
  • hknslh 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam gerçekten çok iyi. umarım iyi rolde ve kalıcı olur.
    Cevapla
  • cetin cetin 1 yıl önce Şikayet Et
    bu diziye alemdarimida alacaklar ve dizinin adini da kurtlar vadisi teskilat olarak degistirecekker.... keske.... on numara olurdu walla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!