Yalnız Kurt, Kara Sevda ve EDHO'nun usta oyuncusunu bünyesine kattı! Resmen geliyor...

Yankılarını hissettirmeye devam eden Kara Sevda dizisinde üstlendiği ‘Galip Kozcuoğlu’ karakteriyle akıllara kazınan Burak Sergen, Yalnız Kurt’la el sıkıştı. Kara Sevda’nın yanı sıra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Sadakatsiz dizilerindeki performansıyla izleyenlerin ilgisini toplayan Burak Sergen, Yalnız Kurt’ta ‘Harun Karacabey’ karakterini üstlenecek.

Yalnız Kurt, Kara Sevda ve EDHO'nun usta oyuncusunu bünyesine kattı! Resmen geliyor...
Yalnız Kurt, Kara Sevda ve EDHO'nun usta oyuncusunu bünyesine kattı! Resmen geliyor...
GİRİŞ 03.09.2022 13:33 GÜNCELLEME 03.09.2022 13:33
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

2015 – 2017 yılları arasında AY Yapım imzasıyla yayına giren, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı ve yapımcılığını ise Kerem Çatay’ın üstlendiği Kara Sevda’nın unutulmaz oyuncusu Burak Sergen’den müjdeli haber geldi. Müziklerini Toygar Işıklı’nın bestelediği ve senaryosunu da Özlem Yılmaz ile Burcu Görgün ikilisinin kaleme aldığı Kara Sevda’da oynadığı ‘Galip Kozcuoğlu’ karakteriyle adından söz ettiren Burak Sergen Yalnız Kurt’la anlaşma sağladı.

Ben Bu Cihana Sığmazam fragmanında nefes kesen sahne! Cezayir Türk'ün sözleri büyük ses getirdiBen Bu Cihana Sığmazam fragmanında nefes kesen sahne! Cezayir Türk'ün sözleri büyük ses getirdi

6 sezon ve 199 bölüm yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Feyyaz Meftun’ karakteriyle ortalığı kasıp kavuran Burak Sergen’in Yalnız Kurt projesinin 2.sezonunda kameralar karşısına geçecek. Tekirdağ’ın ünlü iş insanı ve eski belediye başkanı ‘Haluk Güçlü’ karakteriyle Sadakatsiz dizisine farklı bir soluk kazandıran ve verdiği aranın ardından ekranlara dönüş yapacak olan Burak Sergen’in Yalnız Kurt dizisinde hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Golgat’a karşı verilen mücadelenin gözler önüne serildiği ve şimdiye kadar 20 bölüm yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde ‘Harun Karacabey’ karakteriyle olayların akışını etkileyecek.  Yapımcılığını, proje tasarımını Osman Sınav’ın üstlendiği, 28 Ocak tarihinden beri ekranlarda varlık gösteren Yalnız Kurt 2.sezonda da serüvenini hız kesmeden sürdürecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Mehmet ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    kötü adamı oynayamıyor. Daha sert karakterde biri lazımdı
    Cevapla
  • enişte 1 yıl önce Şikayet Et
    dizideki usta oyuncular ile yeni oyuncular bütünleşemiyor , bu yüzden kalite izleyiciye bütün sunulmadığı için yapım sıkıcı geliyor. Acil oyuncu desteği lazım.
    Cevapla
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi taraftan dini söylemler. Bi tarafta beline kadar yırtık yırtmaçlar. Hiç örtüşmüyor.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi. Bazı kesimlerce sevilmemesi normal. Diziyi izleyen anlar kimlerin sevmediğini.
    Cevapla
  • fatih akman 1 yıl önce Şikayet Et
    konusunu seviyorum da saçma sapan açık kıyafetler abartılı. o nedenle tepkiliyim ne var bunda. kimmişiz söylesene çok bilmiş efendi.
    Cevapla
  • semih 1 yıl önce Şikayet Et
    nersi kutlar vadisiymiş.. kurtlar vadisinin yanından bile geçemez.. çok sıkıcı bir dizi ilk üç bölümünden sonra izlemeyi bıraktım gereksiz masraf yapmışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?