TRT Dijital, 'Şebeke' dizisiyle ortalığı sallamaya geliyor! FETÖ'nün bilinmeyenleri...

Birbirinden iddialı yapımları yakın bir zaman sonra seyircisiyle buluşturacak olan TRT Dijital sürprizlere doymuyor. Şebeke isimli proje için sıkı bir tempo içerisinde hazırlık sürecini yürüten TRT Dijital, izleyenleri ekran başına toplayacak.

TRT Dijital, 'Şebeke' dizisiyle ortalığı sallamaya geliyor! FETÖ'nün bilinmeyenleri...
TRT Dijital, 'Şebeke' dizisiyle ortalığı sallamaya geliyor! FETÖ'nün bilinmeyenleri...
GİRİŞ 04.10.2022 14:40 GÜNCELLEME 04.10.2022 14:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sayılı günler sonra dikkat çeken projeleriyle yayın macerasına merhaba diyecek olan TRT Dijital’den müjdeli haber geldi. Şebeke adlı projeyi izleyenlerin beğenisine sunmak üzere kolları sıvayan TRT1 Dijital, FETÖ yapılanmasıyla alakalı bilinmeyenlere ve merak edilenlere ışık tutacak.

Çekimleri Darıca film platosunda yapılacağı öğrenilen Şebeke dizisinin başrolünde yer alması için Seçkin Özdemir’la anlaşma sağlandı. Ekibe hangi isimlerin getirileceği şimdilik kesinliğe kavuşmazken birçok farklı şehirde de çekimlerin gerçekleştirileceğinin bilgisine ulaşıldı.

Titizlik içerisinde çalışmalarını devam ettiren ve izleyenlerden tam not alabilmek adına harekete geçen TRT Dijital, Şebeke’yle bir kez daha iddiasını konuşturacak. Söz, Teşkilat, Ramo ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Kaçış gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren Yağız Alp Akaydın'ın yönetmenliğini üstleneceği bilgisi ulaşıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte budur. Yürekli olucaksın, korkmayacaksın. Sorunlara ışık tutacaksın ve gerçek bilgi sunacaksın. Tebrik ederim..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Altay: “Konya raylı sistemi için tarihi başlangıç yapıyoruz”
Beşiktaş’taki feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı: Uçarak karşı yöne geçmiş