Kim Milyoner Olmak İster'de ağızları açık bıraktıran teklif! Sunucuyu bile şaşkına döndürdü

Televizyon ekranlarının her yaştan kitleye hitap eden programı Kim Milyoner Olmak İster’de resmen bir ilk gerçekleşti. Gerek keyifli dakikalar yaşatan gerekse merak uyandıran sorularıyla düşündüren Kim Milyoner Olmak İster’de unutulmayacak bir evlilik teklifi gerçekleşti.

Kim Milyoner Olmak İster'de ağızları açık bıraktıran teklif! Sunucuyu bile şaşkına döndürdü
Kim Milyoner Olmak İster'de ağızları açık bıraktıran teklif! Sunucuyu bile şaşkına döndürdü
GİRİŞ 12.09.2022 09:31 GÜNCELLEME 12.09.2022 09:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Dikkat çeken soruları ve birbirinden renkli konuklarıyla izleyenleri ekrana kilitleyen Kim Milyoner Olmak İster’de akıllardan çıkmayacak anlar yaşandı. Ekran başındakilerin genel-kültür bilgisini genişleten ve ekranların aranan siması Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuk koltuğunda oturduğu Kim Milyoner Olmak İster’e Erol Yılmaz adında bir yarışmacı katıldı.

Etimesgut’ta ‘Park Görevlisi’ olarak mesleğini icra eden Erol Yılmaz, yarışma esnasında kız arkadaşına duygu yüklü bir evlilik teklifi gerçekleştirerek hafızalara kazındı. Kendisine yöneltilen soruların her birini doğru yanıtlandırarak dördüncü soruya kadar gelmeyi başaran Erol Yılmaz, joker hakkını kullanmayı tercih etti.

TRT Dijital, 'Şebeke' dizisiyle ortalığı sallamaya geliyor! FETÖ'nün bilinmeyenleri...TRT Dijital, 'Şebeke' dizisiyle ortalığı sallamaya geliyor! FETÖ'nün bilinmeyenleri...

Joker hakkı için kız arkadaşı Damla Hanım'ın babasını arayan Erol Yılmaz, eğer müsaadesi olursa Damla’ya cevabından emin olduğu bir soru sormak istediğini dile getirdi ve sözlerinin hemen arkasından babasından olumlu yanıt aldı.

Akabinde soluğu kız arkadaşının yanında alan Erol Yılmaz'ın "Sen benim her zaman son kararımsın" diyerek yaptığı evlilik teklifi büyük ses getirdi. Şaşkınlığına engel olamayan ve mutluluğu gözlerinden okunan Damla Hanım'ın 'Evet' karşılığını vermesiyle beraber stüdyoda coşku tavan yaptı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Adamın Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Suyu çıktı bu yarışmanın da.
    Cevapla
  • Yellow rose 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar adına güzel hoş şeyler gibi görünse de 83 milyonu ilgilendirmeyen bir konu ayrıca bu şekilde evlilik teklifi yapan biri bu teklifin benzerlerini çok yakında başkalarına da yapacaktır yani dünyası kadın ve şov bu evlilik fazla gitmez.
    Cevapla
  • Pala remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    Alemin keyfi yerinde yine maşallah...
    Cevapla
  • Adil G. 1 yıl önce Şikayet Et
    enflasyon nedeniyle artık 1 milyona ev bile alınmıyor yükseltin 10 milyona üst rakamı
    Cevapla
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    sanki her yarışmacı 1 milyona ulaşabiliyor da 10 milyonu eksik kaldı
    Cevapla
  • Hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    Senaryo, artık hile işinde o kadar ustalaşmışız ki okulunu bile okumadan rol yapabiliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü