Hz. Havva’nın hayatı Kadim Sırların İzinde

Uğur Arslan, İlahiyatçı yazar Adnan Şensoy eşliğinde “Kadim Sırların İzinde” programı ile tarihi yeniden anlatıyor. Tarihe adını yazdırmış isimler ve geçmişe iz bırakmış olaylar, her hafta Ülke TV ekranlarında meraklılarıyla buluşuyor.

Hz. Havva’nın hayatı Kadim Sırların İzinde
Hz. Havva’nın hayatı Kadim Sırların İzinde
GİRİŞ 30.09.2022 15:16 GÜNCELLEME 30.09.2022 15:16

Yıllardır yaptığı programlarla izleyicisinin beğenisini toplayan Uğur Arslan, Ülke TV ekranlarında kadim sırların izini sürüyor. Kadim Sırların İzinde ile olaylara farklı bakış açısıyla yaklaşan Arslan, İlahiyatçı yazar Adnan Şensoy ile birlikte izleyiciyi gizemli bir yolculuğa çıkartıyor. Tarihin bilinmeyen ve merak edilen konuların tartışıldığı programda bu hafta Hz. Havva’nın hayatına dair merak edilenler ele alınacak. Şensoy, Hz. Havva’nın Hz. Adem ile ilk karşılaşmasını, daha sonrasında nelerin olduğunu, Hz. Havva’nın Hz. Adem’in kaburga kemiğinden yaratıldığı konusunu ve Hz. Havva’nın kabrinin nerede olduğunu Kadim Sırların İzinde’de anlatacak.

Uğur Arslan’ın sunumu, İlahiyatçı yazar Adnan Şensoy’un etkileyici anlatımıyla “Kadim Sırların İzinde” her Cumartesi 14:00’te canlı yayınla Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor