Harun Şen’in Kütahya şivesiyle sınavı

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu “En İyisi Gezmek” ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta tarih ve doğanın iç içe geçtiği Kütahya’dan evlere konuk olacak.

Harun Şen’in Kütahya şivesiyle sınavı
Harun Şen’in Kütahya şivesiyle sınavı
GİRİŞ 30.09.2022 15:19 GÜNCELLEME 30.09.2022 15:19

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta zengin tarihi, kültürel birikiminin yanı sıra termal kaynakları, doğal güzellikleri ve çinileriyle Kütahya’dan izleyici karşısına çıkacak. Harun Şen Kütahya’da ilk olarak arıcılığa merak saldı. Kovan başında yayılımdan gelen arılar hakkında bilgi alan Harun Şen, çiçek balının tadına baktı. En İyisi Gezmek ekibi daha sonra Kütahya bahçelerinde gezdi. Bölgeyle ilgili bilgi edinen Harun Şen izleyicileri için benzersiz kareler derledi.

En İyisi Gezmek ekibi son olarak yolda karşılaştığı Kütahyalı teyzelerle keyifli bir sohbete daldı. Teyzelerin Kütahya şivesine uyum sağlamaya çalışan Harun Şen, onları gülmekten kırıp geçirdi.

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı