Yemyeşil Trabzon gezisi Gündüz Gece’de

Ekranların sempatik ismi Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Farklı şehirlerden renkli görüntüler ve yıllardır süregelen ilginç geleneklerin yer aldığı Gündüz Gece bu hafta Trabzon’dan evlere konuk olacak.

Yemyeşil Trabzon gezisi Gündüz Gece’de
Yemyeşil Trabzon gezisi Gündüz Gece’de
GİRİŞ 30.09.2022 15:49 GÜNCELLEME 30.09.2022 15:49

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibi bu hafta Uzungöl’üyle, Sümela Manastırı’yla ve daha birçok turistik bölgesiyle Trabzon’da renkli bir serüven yaşayacak.

Gündüz Gece ekibi Trabzon’da ilk olarak Cazılar Deresi’ne gitti. Benzersiz bir yeşilliğin arasında yer alan derenin kıyısındaki restorana giden Kürşat, burada 

Trabzonlularla birlikte horon tepti. Derede alabalığın bol olduğunu öğrenen Kürşat, restoran şefiyle birlikte dere kenarında alabalık pişirdi.

Gündüz Gece ekibinin bir sonraki durağı balıkçıların yanı oldu. Balıkçılarla birlikte ağ hazırlayan Kürşat, balık avlamanın zorluklarını ilk ağızdan dinledi.

Gündüz Gece ekibi son olarak fındık bahçesinde fındık toplayan köylüleri ziyaret etti. Köylülere yardım etmek için kolları sıvayan Kürşat bir yandan fındık topladı bir yandan da türkü söyledi.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var