Geyve’de ceviz hasadı

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu “En İyisi Gezmek” ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta İstanbul’un karmaşasından uzaklaşmak isteyenlere kucak açan Sakarya’yı gezecek.

Geyve’de ceviz hasadı
Geyve’de ceviz hasadı
GİRİŞ 07.10.2022 14:20 GÜNCELLEME 07.10.2022 14:20

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta Sakarya Geyve’den izleyici karşısına çıkacak. Harun Şen Geyve’de ilk olarak ceviz bahçesine gitti. Toplanma zamanı gelen cevizlerin hasadına yardım eden Harun Şen, kendini bir anda ceviz yağmuru altında buldu. En İyisi Gezmek ekibi daha sonra serinlemek için soluğu göl kenarında aldı. Eşsiz manzaranın tadını çıkaran Harun Şen, bir ağaca çıkarak keyif yaptı.

En İyisi Gezmek ekibi son olarak Geyveli bir ailenin evine konuk oldu. Ev sahibinin hazırladığı masada birbirinden lezzetli yemekleri gören Harun Şen, keyifli bir sohbet eşliğinde Geyve yemeklerinin tadına baktı.

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti