Gölcük’te Karadeniz havası

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu “En İyisi Gezmek” ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta Karadeniz ikliminin hüküm sürdüğü Kocaeli Gölcük’ten evlere konuk olacak.

Gölcük’te Karadeniz havası
Gölcük’te Karadeniz havası
GİRİŞ 07.10.2022 16:10 GÜNCELLEME 07.10.2022 16:10

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta Kocaeli Gölcük’ten renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Harun Şen Geyve’de ilk olarak yaşlı bir çiftin evine konuk oldu. Yaşlı çiftin birbirlerine ilan-ı aşk ettiklerini duyan Şen, uzun ve mutlu evliliğin sırlarını öğrendi. En İyisi Gezmek ekibi daha sonra Hattat Ali Vasfi İzmidi Hüsnü Hat Müzesi’ne gitti. Birbirinden zarif hat yazılarını yerinde inceleyen Şen, hat sanatıyla ilgili bilgi aldı.

En İyisi Gezmek ekibi son olarak Gölcüklü bir neyzenle buluştu. Neyzenin nefesinin kalpleri huzura erdiren bir sese dönüşünü dinleyen Harun Şen, huzur dolu dakikalar yaşadı.

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti hafta sonu 20:00’de Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti