Kim Milyoner Olmak İster yayından kaldırıldı mı? Kim Milyoner Olmak İster ne zaman, hangi gün?

9 Eylül Cuma akşamı yeni sezon bölümleriyle izleyiciyle buluşan Kim Milyoner Olmak İster programı, 3 haftadır yayınlanmaması izleyiciyi meraklandırdı. 10 yılı aşkın süredir ekranlarda yer alan sevilen programın yeni bölümlerinin yayınlanması seyircinin dikkatini çekti. Peki Kim Milyoner Olmak İster yarışması kaldırıldı mı?

Kim Milyoner Olmak İster yayından kaldırıldı mı? Kim Milyoner Olmak İster ne zaman, hangi gün?
Kim Milyoner Olmak İster yayından kaldırıldı mı? Kim Milyoner Olmak İster ne zaman, hangi gün?
GİRİŞ 08.10.2022 13:32 GÜNCELLEME 08.10.2022 13:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster, 16 Eylül Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümünün ardından bir daha yeni bölümleri yayınlanmadı. Atv'nin yayın akışında yer almayan programın neden yayınlanmadığı ilgili kişilerden resmi bir açıklamanın gelmemesi izleyiciyi meraklandırdı.

Kim Milyoner Olmak İster'de ağızları açık bıraktıran teklif! Sunucuyu bile şaşkına döndürdüKim Milyoner Olmak İster'de ağızları açık bıraktıran teklif! Sunucuyu bile şaşkına döndürdü

Kim Milyoner Olmak İster Neden Yayınlanmadı?

Her hafta büyük bir heyecanla takip edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışması, yeni sezon çekimlerinin başlamasıyla seyircisini heyecanlandırdı. Ancak yeni sezonun başlamasından çok kısa bir süre sonra 3 hafta üst üste yayın akışında yer almaması izleyicinin dikkatinden kaçmadı. 

Kulislerde yer alan bilgilere göre; sevilen program Kim Milyoner Olmak İster'in yayından kaldırılmadığı ancak çekimlerin yetişmemesiyle ilgili bazı aksaklıklar olduğu ifade ediliyor. Kulislerde ayrıca, programın yeni bölüm çekimlerinin devam ettiği yönünde bilgilere de yer verilirken, önümüzdeki haftalarda yeni bölümlerinin seyirciyle bulaşacağı konuşuluyor...

Kim Milyoner Olmak İster Ne Zaman?

Her Cuma akşamı saat 20:00'da yeni bölümleri yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programının, önümüzdeki haftalarda yeni bölümlerinin yayınlanması beklenir. 

Melek Ardıç Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Melek Ardıç
YORUMLAR 3
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    hakketen neden yayinlanmiyor
    Cevapla
  • reis 1 yıl önce Şikayet Et
    yav gereksiz bir programdi zaten
    Cevapla
  • Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Atv.nin izleyicilerine niçini hk.da bilgi vermemesi saygısızlık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı