Ordu’da doğa yürüyüşü

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu “En İyisi Gezmek” ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta fındık diyarı Ordu’dan eğlenceli karelerle evlere konuk olacak.

Ordu’da doğa yürüyüşü
Ordu’da doğa yürüyüşü
GİRİŞ 14.10.2022 16:03 GÜNCELLEME 14.10.2022 16:03

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta Ordu’dan renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Harun Şen Ordu’da ilk olarak köyleri dolaştı. Pekmez kaynatan teyzeyi görünce soluğu onun yanında alan Şen, teyzeyle eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Ordu’nun sisli tepelerinde doğa yürüyüşüne çıkan En İyisi Gezmek ekibi Ordulu yaşlı bir ailenin evine konuk oldu. Yaşlı çiftin hayat öyküsünü dinleyen Harun Şen, onların tatlı sert atışmalarıyla gülme krizi geçirdi.

En İyisi Gezmek ekibi son olarak Arıcılık Festivali’ne gitti. Bir yandan balların tadına bakan Harun Şen diğer yandan festivalin yöneticisiyle arıcılığa dair bir sohbet gerçekleştirdi.

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti her Cumartesi 20:00’de Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş