Sivas’ın tarihi mağaraları En İyisi Gezmek’te

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu En İyisi Gezmek ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta samimi insanlarıyla, asırlar öncesine dayanan tarihiyle Sivas’tan evlere konuk olacak.

Sivas’ın tarihi mağaraları En İyisi Gezmek’te
Sivas’ın tarihi mağaraları En İyisi Gezmek’te
GİRİŞ 14.10.2022 16:14 GÜNCELLEME 14.10.2022 16:14

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta tarihi binlerce yıl öncesine dayanan Sivas’ta keyifli bir serüvene çıkacak. En İyisi Gezmek ekibi Sivas’ta ilk olarak Sivas'ın Gürün ilçesinde, M.Ö. 2 binli yıllarda Hititler'in yaptığı ve apartman görünümüne sahip kaya mağaraları gezdi. O zamanki yaşama dair bilgi alan Harun Şen, mağaraları gezerken şaşkınlığını gizleyemedi. En İyisi Gezmek ekibi daha sonra Sivas’ın meşhur kangal köpeklerinden birine rastladı. Yavru köpeğin sevimliliği karşısında kendini tutamayan Harun Şen eğlenceli görüntülere imza attı.

En İyisi Gezmek ekibi son olarak Sivaslı teyzelerin sohbetine dahil oldu. Elinde sineklikle kapısının önünde oturan teyzeyle konuşan Harun Şen keyifli bir muhabbete daldı.

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti hafta sonu 20:00’de Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi