Üç semavi dinin kutsal mekanı Kudüs’ün tarihi Kadim Sırların İzinde’de

Uğur Arslan, İlahiyatçı yazar Adnan Şensoy eşliğinde “Kadim Sırların İzinde” programı ile tarihi yeniden anlatıyor. Tarihe adını yazdırmış isimler ve geçmişe iz bırakmış olayların yer aldığı programda Kudüs’ün tarihi ele alınacak.

Üç semavi dinin kutsal mekanı Kudüs’ün tarihi Kadim Sırların İzinde’de
Üç semavi dinin kutsal mekanı Kudüs’ün tarihi Kadim Sırların İzinde’de
GİRİŞ 14.10.2022 16:09 GÜNCELLEME 14.10.2022 16:09

Yıllardır yaptığı programlarla izleyicisinin beğenisini toplayan Uğur Arslan, Ülke TV ekranlarında kadim sırların izini sürüyor. Kadim Sırların İzinde ile olaylara farklı bakış açısıyla yaklaşan Arslan, İlahiyatçı yazar Adnan Şensoy ile birlikte izleyiciyi gizemli bir yolculuğa çıkartıyor. Tarihin bilinmeyen ve merak edilen konuların tartışıldığı programda bu hafta İslam tarihinde önemli bir role sahip olan Kudüs ile ilgili merak edilenlere yer verilecek. Şensoy, ‘Kudüs Yahudiler, Hristiyanlar ve Müslümanlar için neden çok önemlidir? Hz. Süleyman’ın yaptığı Mescid-i Aksa’yı kim, neden yıktı? Hz. Yakup ve oğlu Hz. Yusuf, Kudüs’te neler yaşadı?’ sorularını Kadim Sırların İzinde’de cevaplayacak.

Uğur Arslan’ın sunumu, İlahiyatçı yazar Adnan Şensoy’un etkileyici anlatımıyla “Kadim Sırların İzinde” her Cumartesi 14:00’te canlı yayınla Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler